Hotell i Porto Santo Stefano i Toscana

Hotel Torre di Cala Piccola

 
Hotel Torre di Cala Piccola är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Torre di Cala Piccola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Porto Santo Stefano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Torre di Calapiccola är byggt runtom ett spanskt vakttorn, som byggdes under 1600-talet. Här bor du omgiven av olivträd och oleander på en utsiktspunkt ca. 100 meter över havet med utsikt över den vackra Giglio ön.

De lugna och vackra omgivningarna blir ännu bättre tack vare hotellets pool på 15 x 5 meter och dess solterrass med havsutsikt. Skulle du vilja vara mer aktiv så erbjuder området på vandringsturer på Argentario- berget, trevliga byar som Porto Santo Stefano och Porto d'Ercole samt möjlighet för en segeltur till de närliggande öarna (Giglio, Montecristo och Giannutri). Är du beredd att köra en liten bit in i landet så är det resan värt att åka till Pitigliano, Sovana, Vulci och Tarquinia.

Läs mer om Hotel Torre di Cala Piccola

Det 4-stjärniga hotellet erbjuder en 24 timmars reception, barbetjäning i trädgården, litet konferensrum samt restaurangen La Cambusa. Här serveras både fisk- och kötträtter med ett brett urval av toscanska och italienska viner. Så länge vädret tillåter serveras middagen på gräsmattan runt om det stämningsfulla vakttornet.

Hotellets 55 rum ligger i byggnader av lite nyare modell, som är placerade ned på sluttningen under tornet. De flesta har havsutsikt och balkong men det finns några av dem, som ligger mer "gömda" i naturen och som därför kan fås till ett lägre pris. Alla rum har aircondition, minibar, satellit-TV, säkerhetsbox, telefon och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön.

Dölj texten
 
 
search map