Omdömen från Poggio All'Agnello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Poggio All'Agnello

Läs personliga omdömen av Poggio All'Agnello som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Poggio All'Agnello. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Poggio All'Agnello

Fräscht och modernt boende, lite opersonligt. Trist att de tvingar alla som badar att ha badmössa, det är bara fånigt.

Populonia som semester-destination

Populonia är en riktig håla, finns inget av intresse. Men stranden bredvid är bra, Var nu Baratti trevligt om än lite dyrt med hyra av solstolar. Torre de Populonia har mysigt utefik med bra utsikt, och parken bredvid är fin att gå i. Mest italienare i området, det är trevligt.

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 2 sovrum m. sovloft och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Poggio All'Agnello

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 2 sovrum m. sovloft och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Poggio All'Agnello

Populonia som semester-destination

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Studiolägenhet m. sovloft
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Poggio All'Agnello

Populonia som semester-destination

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 1 sovrum m. sovloft
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Härligt och trevligt lantställe

Det är ett stort, flott och välskött område, där man kan gå på tur i vad som liknar en park. Faciliteterna är rena och fina - tennis är gratis, man ska bara betala en deposition. Poolområdet är ett av de bästa vi har upplevt. Du kan simma längder, leka med dina barn i vattnet eller bara sola - det finns gott om plats och solsängar till alla. Härligt stor lägenhet. Effektiv aircondtion i lägenheten. Där fanns diskmaskin - det har vi aldrig haft på semestern förr.

Ett minus var stället läge i förhållande till stranden. De skriver 2 km till stranden, men den direkta vägen från semesterstället har blivit avspärrat permanent, och därför är det nu närmre 3 km, och man ska gå i diket längs en mycket trafikerad/farlig huvudväg. Därför ska du räkna med extrautgifter till en shuttlebuss och/eller parkering. 14 dagar kostade oss (3 personer) knappt 1500 DKK. Shuttlebuss till/från stranden borde vara gratis för stället gäster.

Populonia som semester-destination

Åk på utflykt till medeltidsstäderna Campiglia Marittima och Massa Marittima - verkligen vackra städer med vacker utsikt över Toscanas landskap. Det är också otroligt vackert nere vid lustbåtshamnen i Piombino med utsikt över Elba.

Kom ihåg simglasögon och snorkel - det finns goda möjligheter att se fisk i vattnet, också i det låga vattnet vid stranden på grund av klipporna.

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

De var rara, men hade lite problem med engelska
Placering, Placering

Dåligt läge i förhållande till stranden
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ett av de bästa vi har upplevt
Internet / Wi-Fi

Endast internet på de gemensamma områdena. Dålig mobilsignal i lägenheterna
Restaurang

Stora portioner så att även pappa blir mätt :)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Aktiv semester i Italien

Isolerat sätt en härlig resort. Men det är inte Toscana - det är Italien. Stället ska väljas om man som familj vill ha en aktiv semester, samt lugn och ro - med mindre barn.

Populonia som semester-destination

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 1 sovrum m. sovloft

Små lägenheter.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Poggio All'Agnello

Superbra pooler, barnvänliga. Fina omgivningar med bra restaurang. Dock var städningen enormt ringa, det var mögel i vår lägenhet.

Populonia som semester-destination

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och lugnt ställe

Populonia som semester-destination

Poggio All'Agnello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Poggio All'Agnello
Lägenhet m. 1 sovrum m. sovloft
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map