Semesterbostad i Populonia i Toscana

Poggio All'Agnello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det bästa med att bo nära kusten är att du kan kombinera sköna sol- och badstunder med regionens vackra inland späckat med kulturella sevärdheter och vacker natur. Här är du omgiven av åkrar och har endast ca 2 km till närmsta strand. Du kan enkelt besöka orter som San Vicenzo eller varför inte ta båten över till den vackra ön Elba.

Olympisk pool, tennisbanor och lekområden

Poggio all'Agnello Country and Beach Resort är vad man kallar en riktigt familjeresort.Här finns förutom fyra tennisbanor även fotbollsplan och lekområden där barnen kan leka av sig. På området finns en olympisk pool, barnpool och pool med hydro jets - perfekt för badsugna gäster.

För dig som tycker om att cykla finns det möjlighet att hyra cyklar på plats, efter tillgänglighet (finns även för barn). Ett gym (även lektioner) finns för dig som vill "jobba" lite extra under semestern. Och skulle detta inte räcka finns det andra trevliga aktiviteter i din närhet som segling, windsurfing och dykning. Även golf och ridning är efterfrågat och receptionen hjälper dig gärna med tips och råd.

Havet och stranden ligger endast ett par kilometer bort och här kan du välja mellan fri och betalstrand. Resorten har ingen egen strandservice, men kan mot avgift bistå med shuttle fram och tillbaka i högsäsong.

Läs mer om Poggio All'Agnello

Minimarket, bar och restaurang finns tillhands

Som en extra bekvämlighet finns en minimarknad på området, där du kan handla hem det nödvändigaste till din lägenhet. Skulle du känna för att äta ute en kväll kan du besöka Ristorante Pizzeria Cascina del Poggio. Denna har öppet mellan april och oktober och här kan du beställa allt från pizza, kött till fisk. Har du speciella önskemål (gällande allergi mm) kan du alltid höra efter då en del går att ordna på förfrågan. För goda förfriskningar kan du besöka baren som serverar detta under dagens lopp.

Lite som kan vara bra att veta

Man har tänkt på familjen och framför allt på barnen, som t ex att man i restaurangen har en barnmeny. I högsäsong finns även en miniklubb för de yngsta gästerna och simkurser hålls.

Andra saker som kan vara bra att veta är att i vissa perioder hålls simtävlingar på resorten och då är den olympiska poolen inte tillgänglig. Önskas barnvakt går detta att få på förfrågan och mot avgift, likaså en babysäng.
Husdjur är tillåtna i några av lägenhetstyperna, och du kan läsa under varje typ vad som gäller. Tvättmöjlighet på stället och till sist - vissa aktiviteter är mot avgift.

Komfortabla lägenheter i traditionell stil

Lägenheterna ligger fördelade på totalt åtta byggnader. Alla är utrustade med Sat-TV, aircondition, kassafack och hårtork. I de lägenheter som har sovloft kan det förekomma att badrummet ligger på plan två.

Läs om l√§genheterna på Poggio All'Agnello

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map