Agriturismo i Poppi i Toscana

Fattoria Belvedere

 
Fattoria Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Poppi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna ovanför Poppi ligger denna fina gamla gård, som för några få år sedan blev restaurerad på beundransvärt vis och uppdelad i nio rymliga lägenheter. Det är svårt att komma fram till vad som är det allra bästa med detta ställe.

Är det den betagande utsikten över den frodiga Casentino-dalen, medeltisstaden Poppi med dess pittoreska slott och de vackra bergen i bakgrunden? Är det de osedvanligt smakfullt inredda lägenheterna? Eller är det den trevliga stora trädgården med den 16 x 8 meter stora simbassängen? Detta är platsen för dem som önskar en avslappnad semester mitt i den lantliga idyllen, för dem som önskar all tänkbar komfort och för dem som söker närhet till skön, orörd natur.

Läs mer om Fattoria Belvedere

Fattoria Belvedere ligger endast sex kilometer från den fascinerande medeltisstaden Poppi och endast en halv kilometer från landsorten Lierna, var man hittar inköpsmöjligheter, bar och restaurang. Den lilla grusvägen som går förbi gården, ska inte störa nämnvärt, då den är lite trafikerad.

Lägenheterna är alla ytterst rymliga och har sköna sängar, välfungerande kök med diskmaskin (och svensk kaffemaskin), moderna badrum och silsäkert, snyggt möblemang. Här finns det dessutom två stora gemensamma salar med bord, stolar och öppen spis till gästernas förfogande. På kort avstånd från gården driver ägarna uppfödning av grisarten Cinta Senese, som alltid går fria utomhus och uteslutande äter ekollon, kastanjer och liknande vegetabilisk föda. Det tar dubbelt så lång tid innan man kan slakta en Cinta gris, jämfört med en vanlig, men köttet är definitivt värd all väntan! Familjen gör ofärglömlig korv och skinkor av köttet, vilka sätter extra guldkant på resan till Toscana.

Läs om lägenheterna på Fattoria Belvedere

Dölj texten
 
 
search map