Omdömen från Agriturismo Antico Fio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Antico Fio

Läs personliga omdömen av Agriturismo Antico Fio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Antico Fio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Gemytligt

Rent och snyggt. Personligt och varmt välkomnande personal. En plats man vill återvända till. Fantastiska vyer.

Poppi som semester-destination

Agriturismo Antico Fio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Antico Fio
Trerumslägenhet Camelia med 6 sovplatser (första / andra våningen)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Utsikt över böljande vinmarker från den skuggiga loggian

Ännu en gång ett härligt besök på Antico Fio.
En mycket vänlig värdinna, som snabbt löste allt, om vi saknade något som kryddor eller skärbräda...
Bra storlek på pool, som inte var överfull av gäster.
Trevlig gemensam pizzakväll mitt i veckan. Kan rekommenderas.

Poppi som semester-destination

Agriturismo Antico Fio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Antico Fio
Trerumslägenhet Viola med 4 sovplatser (andra våningen med loggia)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vecka i Antico Fio - Poppi!

En väldigt fin agriturismo i mycket fina omgivningar i vackar Casentino-dalen. Kändes familjärt och personligt och Sara med personal hjälpte oss med fantastiska middagar på gården och tipsade om sevärdheter i omgivningarna. Kul med åsneridning för barnen men även för vuxna blev det en fin promenad i vacker natur. Passionerad vinprovning med spännande dynamik mellan enologen och tolken och där konceptet även vidgades till att prova Antico Fios egna Syrah-vin. Fantastisk vecka som överträffade våra högt ställda förväntningar!

Poppi som semester-destination

Mycket charmig borgo där man slipper turisthorderna i tex Firenze. Intressant historia och mycket sevärd Castel.

Agriturismo Antico Fio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Antico Fio
Hela gården med 44 + 9 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 22 Vuxna, 17 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo Antico Fio

Poppi som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vecka !

Tillbringade en vecka med 42 kamrater på Antico Fio. Vi utnyttjade både deras frukostar, grillmiddag, festmiddag och anti pasti buffé. Allt jättebra,prisvärt och anpassat efter våra önskemål. Lägenheterna var jättefina och vi kunde på bra sätt fördela oss mellan dom. Servicen från Sara och hennes mamma var suverän. Bl.a. hjälpte dom oss att fixa en buss när vi skulle åka på vinprovning 70 km bort.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurang La Toricella 2.4 km bort fixade bord och mat till hela gänget - både gott och billigt.
Handla gör man lätt på EuroSpar och allt annat finns tillgänligt i byn (Poppi).

In-Italias kommentar

Samtliga frågor och önskemål har förmedlats till vår kontakt på Antico Fio - deras svar har kunden tagit del av.

Agriturismo Antico Fio
Rent och fint
Gästvänlighet

Det bästa och trevligaste bemötande jag någonsin fått
Placering

Fantastiskt vackert men lite svårtillgängligt
 
Själva boendet på Agriturismo Antico Fio
Hela gården med 44 + 9 sovplatser

Alla lägenheter var jättefina
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Lite klen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Fin pool men lite få solstolar och många getingar
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 44 Vuxna
Namn

Bedömning av Agriturismo Antico Fio

Agriturismo Antico Fio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Antico Fio
Trerumslägenhet Mimosa med 6 sovplatser (första våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

La Ferriera

Loro Ciuffenna, Toscana

Rekommendationer till dig

I Veroni

Pontassieve, Toscana

Agriturismo Castiglioncello

Cantagallo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map