Agriturismo i Poppi i Toscana

Agriturismo Antico Fio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är allt för sällan som vi kan erbjuda våra kunder ett så fantastiskt ställe som Agriturismo Antico Fio. De gamla huset från 1700-talet, ligger ovanför Poppi, medeltidsbyn med den praktfulla borgen Castello dei Conti Guidi i bakgrunden.

Praktfull utsikt till borgen i Poppi

Den ovanliga kombinationen av närheten till en vacker och charmig toscansk by, bra lägenheter, svimming pool och få turister gör det lite unikt. De gamla huset från 1700-talet, ligger ovanför Poppi, medeltidsbyn med den praktfulla borgen Castello dei Conti Guidi i bakgrunden. Det är ca. 3 km till Poppis historiska center, men redan efter 2 km finner man byn Ponte a Poppi, där det finns många butiker och restauranger. Närmaste mataffär är 2,2 km bort och närmaste restaurang finns 2,7 km bort.

Läs mer om Agriturismo Antico Fio

Pool med god plats åt alla

Poolen ligger framför huset med vacker utsikt över byn. Runt bassängen finns det en solterrass med solstolar och parasoll och en träpaveljongen, om man vill sitta i skuggan en stund. Vid huset ligger receptionien, parkeringsplatsen och ett stort citronhus med glasdörrar, som är särskilt populärt vid olika arrangemang och som står till förfogande för de gäster som hyr hela gården.

Under helgerna (mest lördagar) hålls det ofta bröllopsfester på Antico Fio, vilket är en mycket glad tillställning som kan pågå till sent på natten.

11 lägenheter med möjlighet att hyra hela gården

Gårdens 11 lägenheter är alla smakfullt inredda med god kvalité på möblerna. Rummen är rymliga, köken välutrustade och badrummen bekväma.

L√§genheterna på Agriturismo Antico Fio

Lägenhet m. 2 sovrum (Camelia)

ligger till höger om huvudbyggnaden och är ca. 72 m². På första våningen finns ett stort uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (elektrisk ugn, 4 plattor och diskmaskin) och badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt utgång till en liten terrass på ca. 3 m² och ännu ett badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 3 sovrum (Bruno)

ligger till vänster om huvudbyggnaden och är ca. 95 m². På första våningen finns uppehållsrum med soffarrangemang och fin utsikt över dalen, matkök (elektrisk ugn, 4 plattor och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns det två sovrum till med vardera två enkelsängar, ett badrum med toalett och dusch. Från gången på andra våningen kommer du till en smal balkong på ca. ca. 7 m², som löper längs med husets fasad. Det finns eget möblerat uteområde vid huset.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map