Omdömen från Agriturismo il Rifugio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo il Rifugio

Läs personliga omdömen av Agriturismo il Rifugio som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo il Rifugio. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Som på bilderna

Vi fick det vi kunde se på bilderna. Sov med olåsta dörrar, då det inte var någon ovälkommen på stället. Ägarna gick endast i örtträdgården och kom därmed också med grönsaker til oss.
Man bör informeras om att det är en MYCKET brant och svängig väg upp.
Min far på 75 år kunde inte köra dit i sin hyrda bil!

Popiglio som semester-destination

I Popiglio: trevliga stråk
Två ruintorn bakom staden. Man kan gå dit från staden, eller kör dit på väg mot La Lima, en bro från Romartiden vid foten av staden nere vid floden.
Man kan gå in i staden för att handlar hos en lokal köpman.
Europas längsta hängbro kan ses på vägen mot San Marcello, det går en trappa dit, eller så kan man köra längre för att kunna köra hela vägen dit (ponyridning och kaffe).
San Marcello har många inköpsmöjligheter.

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Hela huset med 8 + 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Total avslappning i svårt tillgängligt område

Fantastiskt semesterhus avsides placerat i bergen med fantastisk utsikt och perfekt för avslappning.

Huset ligger i slutet av en 350 meter lång svårt tillgänglig privat bergsväg, som ägnar sig bäst till en bil med fyrhjulsdrift, men som italienare med en liten Fiat 500 klarar utan problem.

Det är förhållandevis långt till allting, men om man inte har något emot att köra i bergen så är det ett fantastiskt semesterställe.

Ägarna bor lite vid sidan av semesterbostaden och är mycket aktiva i området. Dessvärre pratar de inte så värst mycket engelska.

Rekommendationer till andra gäster

I botten av dalen närmast nedanför huset, ligger en restaurang vid floden, som kan nås via en liten stig från staden.

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Hela huset med 8 + 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo il Rifugio

Popiglio som semester-destination

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Trerumslägenheten Alba med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Supertrevligt och lugnt ställe

Vi hade en fantastisk vecka. Vi var 2 par som reste och nyttjade den nedersta lägenheten. 35 grader varje dag gjorde att vi nyttjade poolen, grillen och terrassen mycket. De söta värdarna talar ingen engelska, men det stoppar dem inte från att vara trevliga mot sina gäster. De lagade färska ägg, ställde fram vin och ost till oss och lagade läcker pizza till oss en av kvällarna.
Helt säkert en plats att rekommendera till de som vill ha lugn och ro. Vill man uppleva någon utanför huset ska man vara beredd på att köra 1-1,5 timme.
Det finns en liten bagare, pizzeria och en liten köpman ca 15 minuters promenad från huset. Större inköpsmöjligheter finns 20 minuter bort med bil.

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Trerumslägenheten Tramonto med 4 + 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester på landet/högt uppe

Mycket vackra omgivningar. Fantastiskt värdpar, vi fick färska ägg, pizza, marmelad, vin mm.
Det var väldigt rent, allt var helt perfekt.
Rampen upp till huset är väldigt brant men det märker man ju.

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Trerumslägenheten Tramonto med 4 + 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vecka i Popiglio

Vi hade hyrt hela huset till två familjer i juli månad. Huset är härligt beläget med en stor trädgård och vacker utsikt. Lägenheterna var stora och fin städade. Den största lägenheten hade diskmaskin. Köksutrustningen är något sparsam, där t.ex. rivjärn och vinglas skulle vara önskvärt. Till huset finns det både en grill och gemensam tvättmaskin. Ägaren kom med pizza och var i det hela taget mycket gullig. I området finns det många vandringsrutter och många utflyktsmöjligheter, men i och med att det ligger på landet kan det krävas lite bergkörning för att komma dit. Inköpsmöjligheter ligger ca 5 km från huset, där det finns ett stort COOP.

Rekommendationer till andra gäster

Åk gärna ner till den stora hängbron som är omnämnd på hemsidan. Tycker ni om att vandra kan ni gå från huset till Popiglio och ner till den gamla bron. Härifrån över bron till vänster. Följ skyltarna mot hängbron. Turen går genom skogen. Över hängbron och till vänster på vägen hem. Ca 7,5 km.

Agriturismo il Rifugio
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo il Rifugio
Trerumslägenheten Tramonto med 4 + 2 sovplatser
Trerumslägenheten Alba med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Fattoria Castellina

Capraia e Limite, Toscana

Il Casale

Capraia e Limite, Toscana

Borgo di Montereggi

Capraia e Limite, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Populärt i Toscana

search map