Agriturismo i Popiglio i Toscana

Agriturismo il Rifugio

 
Agriturismo il Rifugio är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo il Rifugio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Popiglio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Uppe i bergen ovan Pistoia var turisterna är få och luften är ren ligger den lilla landsbyn Popiglio på 580 meters höjd vilket gör att sommarvärmen blir mer behaglig här än på andra ställen i Toscana men det är ändå inte så högt upp att det blir kyligt. 800 meter från bergsbyn Popiglio ligger Agriturismo il Rifugio (dell'Arcobaleno) i slutet av en 350 meter lång privat grusväg.

Ett hus eller två lägenheter med pool

Huset blev under våren 2009 renoverat och uppdelat i två självständiga lägenheter med traditionella innertak med friliggande bjälkar och golv i trä. Varje lägenhet har sin del i trädgården (och då huset är omringat av 20.000 m² privat mark så finns här gott med plats). Lägenheterna har en gemensam pool på 12 x 6 meter som värms upp med solpaneler som ligger ca. 40 meter från huset. En bit härifrån bor ägaren i sitt eget hus. I Popiglio finns en bagare, en affär, ett apotek medans de närmaste restauranger ligger ca. 1,5 km. från huset.

Läs mer om Agriturismo il Rifugio

Komfortabla lägenheter i rustik stil

Det finns som sagt bara två lägenheter vilket skapar en större intimitet och som passar dig perfekt som reser med en annan familj. Då får ni hela huset för er själva och poolen.

Lägenheterna på Agriturismo il Rifugio

Trerumslägenheten Alba med 4 sovplatser

Är 85 m² stor och ligger i husets övre etage men på grund av nivåskillnader så går man direkt in från trädgården. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp), stor öppen spis och soffa samt TV, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat trädgård med grill och terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Tramonto med 4 + 2 sovplatser

Är 95 m² stor och ligger på husets nedre våning med ingång från en stor övertäckt terrass. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp), stor öppen spis och bäddsoffa för 2 personer samt TV, sovrum med dubbelsängoch eget badrum med dusch och toalett, sovrum med två enkelsängar och eget badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat trädgård med grill och en 70 m² övertäckt terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map