Agriturismo i Ponte a Moriano i Toscana

Casa Katy

 
Casa Katy är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Katy är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ponte a Moriano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss här ca. 10 km norr om Lucca, strax utanför den lilla byn Ponte a Moriano där en av Toscanas bästa restauranger ligger.

Man får verkligen mycket för pengarna på Casa Katy, för inte bara är den välmöblerad och välbehållen (detta kan nog bero på att ägarna själv bor här under vintern), den är även utrustad med all modern komfort samt en stor fin trädgård med en 10 x 5 meter stor pool (120 cm djup). I trädgården finner du även en trädgårdspaviljong, bord, stolar och grill. Gästerna har även tillgång till tvättmaskin och fyra mountainbikes. Lägger man även till att närmaste inköpsmöjlighet ligger ca. 1 km bort och närmaste restaurang ca. 2 km bort så kan man lätt förstå varför lägenheten är så eftertraktad.

Läs mer om Casa Katy

Trerumslägenhet Casa Katy med 5 sovplatser:
- Lägenheten är 90 m² stor och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med öppen spis, en 43 tums flatscreen TV med satellitkanaler, DVD och Play Station, separat kök med 5 gasplattor, 90 cm bred ugn, micro, kylskåp med frysfack och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och enkelsäng samt fint badrum med dusch och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition.

Dölj texten
 
 
search map