Semesterbostäder & hotell i Ponte a Moriano

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ponte a Moriano är uppkallad efter bron som leder över floden Serchio. Längs denna berda flod sträcker staden ut sig ett par kilometer. Tittar du mot norr, ser du De Apuanska Alperna, som bland annat är kända för att man utvinner marmor där. I området finns också vackra vandringsrutter, liksom att området är känt bland klättrare och grottutforskare. Det finns grottor, där man erbjuder säkra, guidade besök.

Kulturellt, är Lucca med all sin vackra arkitektur, konst och stadsliv, det perfekta utflyktsmålet i närområdet, men också Pisa och Florens ligger inom räckvidd, och du kan ta tåget till alla dessa städer. Längtar du efter ett dopp i havet, ligger stränderna i VIareggio inom en halvtimmes bilfärd.

Du hittar det mesta du behöver under semester, i form av inköpsmöjligheter och restauranger, i Ponte a Moriano.

Karta över Ponte a Moriano i Toscana

Klicka på kartan nedan för att se stadens placering i Toscana, samt för att se vilka hotell, semesterlägenheter och villor vi tillhandahåller i detta område.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Handplockade semesterbostäder och hotell i Ponte a Moriano

Liksom vi, bland våra hundratals semesterbostäder i Toscana, har ett stort urval i de mest kända städerna, kan vi också erbjuda dig hotell, semesterlägenheter och villor i många av regionens mest charmiga landsorter. Här har du de bästa förutsättningarna för att uppleva det man ofta sammankopplar med det "äkta" Italien.

Använd sökmotorn överst här på sidan för att hitta ditt logi i Ponte A Moriano under din valda semesterperiod. Vi har samlat alla semesterbostäder här. Är du endast intresserad av en specifik typ av bostad, kan du med fördel använda filterfunktionen för att göra sökresultatet mer unikt.

Läs mer om Ponte a Moriano

Lokala länkar

Det närliggande naturområdet, Parco Alpi Apuane, har en hemsida som du hittar här.

Dölj texten
 
 
search map