Hotell i Pontassieve i Toscana

Villa d'Arte Agriresort

 
Villa d'Arte Agriresort är inte tillgänglig i dagsläget
Villa d'Arte Agriresort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pontassieve här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utanför Pontassieve endast 20 km från Florens hittar du denna vackra adelsvilla som byggts om till ett inbjudande hotell.

Vad betyder Villa d'Arte Resort?

Arte betyder konst på italienska, medan agri står för lantlig eller jordbruk. Villan tillhörde en adelsfamilj från området som valde att sälja den till en skådespelare. Han heter Filippo och hälsar idag gästerna välkomna. Filippos tidigare erfarenhet som skådespelare och artist har verkligen gjort sitt till att namnet skulle omfattas av ordet konst. Vi befinner hos här på landsbygden utanför Florens, så den lantliga delen av namnet är ganska lämpligt samt med de intentioner Filippo har och arbetar på. På ena sidan av villan finner du en fin pool och på första våningen finner du även hotellets restaurang med tillhörande terrass. Känslan är att du befinner dig i ett vackert hus som har en själ och historia samt där tystnaden och utsikten till landskapet skapar ramarna för en avkopplande semester. Trädgården framför villan och de särskilda arkitektoniska linjer i fasaden gör Villa d'Arte till en unik semesterupplevelse.

Ankom i bil men ta tåget till Florens och Pisa

När du tittar på kartan ser det ut som du kommer bo nära järnvägsspåren som leder från Arnodalen till Florens, och när du närmar dig villan kommer du antagligen tro att du kommer bo alldeles för nära tågbanan. Så fort du kört igenom infarten till villan börjar dock vägen slingra sig uppför kullen och genom en tät skog. Du fortsätter några minuter uppför och runt kullen så när du ankommit till stället är du bortom tågbanan, dess syn och ljud.

Restaurang med tradition och innovation

Restaurangen är inredd i den rustika och enkla toskanska stilen. Atmosfären är hemtrevlig och behaglig. Menyn erbjuder goda och rikliga förrätter, välsmakande pasta och huvudrätter samt ett urval av efterrätter som inspirerats av den florentinska och därmed lokala traditionen. Kocken håller sig till några få principer: råvaror från trakten, årstidens produkter och den nödvändiga tid som behövs för att förbereda och njuta av maten. Här är ingen brådska att komma ut genom dörren.

Fina rum med stämning

Välj det rum som passar dina behov bäst. Om du planerar att vara en del i trädgården, vid poolen och på utflykter kan du nöja dig med ett Classic rum. Om du planerar att vara en del på rummet rekommenderar vi ett Deluxe rum, eftersom de är något större. Vill du få ut maximalt av rummet och skämma bort dig lite, ska du välja en Suite eller Top Suite. Alla rum är utrustade med wi-fi, aircondition, flatscreen satellit-TV, förvaringsbox och minibar. Vi räknar med att du kommer uppskatta att handdukar byts varje dag, medan sängkläder byts var tredje dag.

En kul detalj är att alla rum är inredda i sin stil, t.ex. är safarirummet inrett som om man fann sig på savannen. Några rum är för de mer romantiska och intima, då man har badkaret i hörnet av rummet, eller på familjerummet med en jacuzzi.

Läs om rummen på Villa d'Arte Agriresort

 
 
search map