Hotell i Pontassieve i Toscana

Il Trebbiolo Relais

Standardrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Trebbiolo Relais ligger i de vackra höjddragen som täcks av olivträd och höga cypresser 10 km norr om Fiesole var de smala vägarna leder till Pontassieve.

Helt självförsörjande bondgård

Il Trebbiolo Relais är enligt oss mer än ett hotell på landet och långt bättre än andra liknande villor som även de blivit omgjorda till semesterställen på landet i Toscana. Ägaren Sandra och hennes man bor här året runt och försäkrar sig om att deras gäster ska få en känsla av att komma hem. Dessutom producerar de sedan 2010 sin egen energi i form av elektricitet och värme via en solros- och sojaoljeanläggning, vilket gör stället extra speciellt.

Läs mer om Il Trebbiolo Relais

Privat park med pool och utsikt

I den stora trädgården som kanske mest kan kallas park, då egendomen ligger på 50 hektar mark med olivträd, vinodlingar och cypresser, har ägarna gjort en fin pool varifrån man har en fin utsikt över hela dalen. Här finns även en liten trevlig och spännande restaurang, var de använder sig av egen producerad oliviolja, grönsaker och annat gott. Kocken är grannfrun som är en äkta italiensk husmor och som lagar traditionella rätter utan att de är för tunga. Man kan kombinera maten med ett gott glas vin, här kan man välja på allt från Toscana eller andra italienska vinområden. Frukosten serveras mellan kl. 08:00- 10:00 och är inkluderat i priset både för dem som bor på hotellet och i lägenheterna. Både middag och frukost kan njutas på terrassen när vädret tillåter.

Rymliga rum för par och familjer

Rummen ligger dels på villans andra våning och dels i fyra gamla men renoverade lanthus (Casale Valdese, Casale Burraia, La Loggia och Casale La Tinaia) som ligger lite vid sidan om (ca 30 m bort), men som är fint inredda. Både rummen i villan och dem i lanthusen är mycket större än vad man är van till. Alla rum är olika inredda men gemensamt för alla är den smakfulla inredningen.

Det finns endast 8 rum i villan som alla har en speciell atmosfär och är inredda med antika möbler. De har TV, minibar, förvaringsbox och eget badrum med toalett och dusch eller badkar och hårtork. Skillnaden mellan rummen i villan är i grunden deras storlek och utsikten.

Väljer du att bo i den lilla lägenheten "mini - apartment" har du tillgång till ett litet pentry. I denna studiolägenhet finns en dubbelsäng och 2 enkelsängar. Du har även en terrass/uteplats. De är ca 50-60 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map