Agriturismo i Pontassieve i Toscana

I Veroni

Terrassen till La Tinaia Lägenheten Casa del Cacciatore Lägenheten Gli Archetti Lägenheten Casa del Cacciatore Lägenheten Fienile Uppehållsrummet i lägenheten La Cisterna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På de gröna kullarna ovanför den lilla staden Pontassieve ligger det som en gång i tiden var gården Podere Pianottolo. Här, mitt ute ibland vinmarkerna finner du nyckeln till den bästa Toscana semestern, speciellt om du uppskattar lugn och ro, vackra vyer och en intimare atmosfär i rustik miljö. Dessutom kan du, om du är hurtfrisk, promenera ner till centrum (ca 1,7 km på en inte så trafikerad väg) där du har mataffär, bank, post, barer, restauranger och tågstation. Kort och gott, här har du ett lantligt läge, en vacker utsikt och bor nära ett centrum.

Njut av utsikten från det fina poolområdet

Strax ovan lägenheterna, på en liten kulle har man placerat den fina poolen med sitt stora trädäck. Anledningen är att du härifrån har vacker utsikt över landskapet, kullarna och vinmarkerna. Den lilla agriturismon påminner om en liten by där "piazzan", torget ligger i centrum. Det som är extra trevligt med I Veroni är att man trots renovering (som skedde mellan 2007 och 2009) har bevarat den rustika stilen och känslan av autencitet.

Njut av terrass eller trädgård på din semester på I Veroni

Du blir glad när du stiger in i de färgglada rummen som många går i rött, blått och gult. Här finns möjlighet att laga enklare måltider i det lilla pentryt och maten kan du njuta av antingen på din terrass eller för dig som bor på andra plan, i trädgården. Trädgården, som går runt byggnaderna är till för alla och intill växer vinrankorna som en påminnelse om I Veronis ursprung som vingård. På innergården finns även en gemensam uteplats och grill som kan komma väl till pass när grillandan faller på.

Läs mer om I Veroni

Du bor i charmiga lägenheter med rustika detaljer

Lägenheterna är inte enbart trevligt inredda, de erbjuder också komfort med aircondition, gratis wi-fi, Sat-TV och myggnät för fönsterna. Några kilometer bort ligger Fattoria I Veroni, den stora historiska vingård som äger bondgården. Det är där du ankommer under vistelsen och det är hit vi hänvisar dig när det kommer till råd och hjälp. Här kan du även smaka och köpa gårdens goda viner, välrenommerade vinsanto och underbara olivolja.

Ett gott råd: kom i tid

Du ska vara beredd på en mycket strikt och oitaliensk hållning till precision och tid, även om ägaren och hans medarbetare Luca och Paola är underbara människor som ser till att du har det bra. Ankomst ska ske mellan kl. 16:00 - 19:00, och när de säger kl. 19:00 så menar de det.

Kommer du en minut försent, utgår det en extra avgift på 100,00 €, och kommer du efter kl. 21.00 kan du först få tillträde dagen efter - då senare ankomster ej accepteras.

Utforska en närliggande staden och ta tåget till Florens

När du däremot känner för att sitta ner och bli serverad mat kan du bege dig till Pontassieve, där du finner ett par restauranger och pizzerior varav en av dem även har hemleverans. Pontassieve ligger endast ca 1,7 km bort och här hittar du även en del butiker, caféer och mataffären COOP som kan tillfredsställa alla behov för inköp av matvaror, samtidigt som där även finns bagare, slaktare och fiskavdelning. Men en av de största fördelarna med att bo i Pontassieve är att det här finns en tågstation. Detta innebär att du mycket enkelt och smärtfritt kan ta dig in till underbara Florens (och många andra ställen). Det är som regel också oproblematiskt att bli av med bilen, när du ska ta tåget då här finns många gratis parkeringsplatser.

Läs om l√§genheterna på I Veroni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map