Omdömen från I Casali del Trebbiolo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av I Casali del Trebbiolo

Läs personliga omdömen av I Casali del Trebbiolo som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av I Casali del Trebbiolo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vackert och rofyllt

Ett bra boende med vackert rum och egen uteplats. Fräscht och välstädat rum. Sköna sängar. Helt OK italiensk frukost med ovanligt stort utbud av kakor och pajer. Provade restaurangen på kvällen flera gånger och det får godkänt. Utsikten från matplatsen är enastående. Bra service. Fin pool med solstolar i en olivlund. Avslappnad stämning bland personal och gäster.

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Standardrum - Casale Burraia
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av I Casali del Trebbiolo

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Standardrum - Casale Tinaia
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Casali del Trebbiolo

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe i vackra omgivningar

Stället ligger fantastiskt, men lite långt bort, om man till exempel vill ta bussen till Florens så är det 8 kilometer till närmsta ställe med offentliga transporter... och lika långt till inköpsmöjligheter, men med det sagt så är det ett härligt avkopplande ställe, i vackra omgivningar.

Pontassieve som semester-destination

Helt underbart ställe

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Standardrum - Casale Tinaia

bättre sängar hade absolut inte skadat
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt avslappning och god mat

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Dubbelrum Superior med balkong - Casale Burraia
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt avstånd till Florens

Stället ligger med en mycket vacker utsikt över bergen. Första kvällen vi var där, hade de en pizzabagare på besök från Florens - fantastisk mat. In-Italia beskrev stället som litet och mysigt - det är varken litet eller mysigt. Det är ett stort hotell med mycket dålig service, med 4 övernattningar hade vi förväntat oss att få bytt sängkläder minst en gång, kontroll av toapapper osv. Inget av detta hände. Endast en i personalen talade engelska. Vi hade ingen möjlighet att förvara något kallt, möjlighet att göra kaffe var där inte heller. Vi kommer inte igen.

Pontassieve som semester-destination

Ta lokalbussen från Fievole till Florens, köp biljetter i Coop, se till att det är en tur och retur biljett - de sa att det var det till oss men det var det inte och vi fick böter.

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Dubbelrum Superior Casale Burraia
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Placeringen av semesterstället är helt fantastiskt i kuperad natur med vacker utsikt. Poolen är placerad i en olivlund, och lägenheterna ligger utspridda i terrängen lite från huvudbyggnaden.

Lägenheten vi bodde i var rymlig och bra inredd. Dock var kökshörnan lite spartansk.

Vi bodde på stället 9 nätter, och njöt av alla dagar. Om vi ska nämna ett förslag till förbättring, skulle det vara att få handdukarna utbytta under de 9 dagar vi var där. Dessutom hade det varit bra att ha wifi på rummen.

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Tvårumslägenhet Loggia nr. 136 med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Casali del Trebbiolo

Härligt hotell med läcker mat. Servicen kunde dock varit lite snabbare.

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Standardrum - Casale Tinaia
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Den finaste platsen

Casali del Trebbioli är en underbar plats! Ligger fantastiskt. Rummen är mysiga. Utsikten fenomenal. Värd och personalen är mycket, mycket vänlig och serviceinriktad . Fantastisk mat. Kan bara rekommendera denna plats om du är i glad i mat, lugn, charm och pool med den bästa vyn.

Pontassieve som semester-destination

Det är lite långt till närmaste stad då bilen är en nödvändighet. Mycket vackert naturområde .

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Standardrum - Casale Tinaia
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av I Casali del Trebbiolo

Pontassieve som semester-destination

I Casali del Trebbiolo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på I Casali del Trebbiolo
Tvårumslägenhet Valdese nr. 43 med 2/4 sovplatser (1:a / 2:a vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map