Omdömen från Le Valli

 
Le Valli är inte tillgänglig i dagsläget
Le Valli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pomarance här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Valli

Läs personliga omdömen av Le Valli som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Valli. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Elisabet med sällskap från Ytterby i Sverige bodde på Le Valli i Pomarance från den 17. till den 19. juli 2009.

Hej! Först vill jag tacka er för snabb service, fastän vi var sent ute var ni väldigt snabba och hjälpte oss med både förslag och bokningar av boende runtom i Toscana. Vår vistelse i Godenzo överträffade alla förväntningar. Familjen var verkligen jättetrevlig och serviceinriktade. De hade renoverat gården så fint med känsla och smak. Vi åt middag där 2 kvällar. Första kvällen fick vi 3 rätters jättegott med pasta, vildsvin och grillat. Kvällen därpå bjöd familjen alla gästerna på pizzakväll. Mor i huset kavlade pizzor, vi fick själva välja vad vi ville ha för "pålägg" och sedan bakades det pizzor i vedeldad ugn. Jättegott. Dessutom fick vi både vin och limoncello, kaffe, te och när vi skulle betala så kostade första middagen € 20.00 per person inklusive vin och pizzakvällen var "on the house". Vi har nog aldrig upplevt sådan gästfrihet. Det ligger lite "off" men man kan ta tåget från Dicomano in till Florens om man vill slippa köra bilen in till storstaden. Nästa stopp i Pomarance var tyvärr inte lika mysigt. Rummen var jättefina men hela stället kändes tråkigare och stelare än Godenze. Vi möttes av förbudsskyltar på tyska och låst dörr. Vi kom strax före 16.00 för att checka in men där var låst. Vi fick vänta till 17.00 när affären öppnade då blev i väl mottagna. Sista morgonen när vi skulle där ifrån var de snabba att berätta att vi måste vara ur rummet redan kl 9.00. Jag kommenterade att det var ganska tidigt att lämna rummet och fick till svar att det står ju i pappren. Visst sa jag men det stod att vi kunde checka in kl 16.00 och då var det låst. Då blev värdparet så sura att de vände ryggen åt oss och vägrade prata med oss mer. Väldigt konstig attityd tycker jag. Vill inte rekommendera detta ställe. I San Gimignano var ännu ett jättetrevligt ställe. Vi blev bjudna på vinprovning och de var väldigt serviceminded. Där fanns en restaurang på gångavstånd. Vi fick tips på morgonen om utflykter och vi fick mycket bra tips om San Gimignano. Väldigt bra och trevligt ställe! I Castiglioncello fick vi ett rum högst upp i hotellet med fantastisk utsikt. Rummet var väl "sådär" men utsikten var fantastisk. Vi åt en riktigt god lunch på hotellets restaurang. Tåget gick precis utanför hotellet och det lät ganska mycket om man är känslig för ljud. Hotellet var dyrt men utsikten nästan värt det.... Sent på kvällen kom vi med tåget till Bergamo. Hotellet Arli låg nära stationen och var väldigt fräscht och trevligt. Vi är väldigt nöjda med såväl hotellet,servicen som läget. Bussen till flygplatsen stannade dessutom precis runt hörnet från Hotellet vilket gjorde hemresan så mycket lättare. Sammanfattningsvis var vi nöjda med allt utom möjligen attityden hos ägarna i Pomarance. Om jag hinner så skall jag skriva en reseberättelse och skicka in lite bilder. Tack för all hjälp vi fått från er, vi kommer tillbaka!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Inger och Peter från Landskrona i Sverige bodde på Le Valli i Pomarance från den 3. till den 7. juli 2007.

Tack, vår resa till och under vistelsen i Italien, är helt till vår belåtenhet! Allt fungerade väl både i Rapallo och Pomerance. Mvh /Inger

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Staffan och Eva samt Bengt och Marianne från Gävle i Sverige bodde under deras rundresa i Toscana på Le Valli i Pomarance från den 7. till den 14. oktober 2006.

Vi hade en mycket bra resa där vi hyrde bil och åkte runt i en stor del av Toscana under vår vecka där (7-14 oktober). Vi hade tur med vädret - temperaturen låg omkring 23-25 grader på dagarna. Toppen. Boendet i Le Valli var också bra men informationen om att de har restaurang, frukost m.m. stämde inte under denna period. Den servicen gick inte att få under lågsäsong.

Vi hade tur att komma mitt i en stor marknad i grannstaden Pomarance en kväll när vi åkte hem. Det var den största marknad som någon av oss har sett. Hela staden var fylld av försäljningsstånd och mängder av folk. Det intressanta var att vi såg inte en berusad människa, inte ens ungdomar, som är vanligt i Sverige vid liknande jippon. Det kändes mycket intressant att få vara med på en sådan stor lokal marknadskväll och handla deras lokala maträtter och varor. En dag under siestan skulle vi köpa kött och trodde att det var omöjligt just då, men en lokal kötthandlare bjöd in oss i sitt kylrum så att vi
själva fick välja ut det kött vi önskade. Han förklarade med teckenspråk och minspel vad han hade och vi fick en mycket trevlig stund i hans butik och dessutom mycket bra varor, trots siestan. Befolkningen är mycket trevlig och engagerad när man kommer ut på landet och vill få kontakt med dem.

Av vårt värdpar från Schweiz, som var mycket trevliga och tillmötesgående, blev vi också tipsade om en mycket bra restaurang som ligger i en liten by som heter Montegemoli, cirka 15 km sydväst om Volterra. Byn ligger efter en mycket liten väg som går från strax norr om Pomarance och upp mot vägen mellan Volterra och Cecina (väg S68). Restaurangen, som heter "Osteria dell´ Ultimo Carbonaio", drivs av en familj där alla medlemmar är inblandade. Tyvärr så talar ingen av dem engelska (dock franska), men maten är fantastiskt god, och billig. Under lågsäsong har de öppet fredag, lördag och söndag. REKOMMENDERAS VERKLIGEN!!

Volterra är en mycket trevlig stad med sina gränder och smala gator och små mysiga restauranger. Alla var tyvärr inte öppna under lågsäsong.

Vägskyltningen i Italien är inte vad vi är vana vid och man bör ta tid på sig vid alla korsningar då vägskyltarna nästan alltid sitter bakom någon buske eller träd. Dessutom försvinner vissa ortsnamn under långa sträckor, varför man inte alltid är säker på om man är på rätt väg, vilket man inte heller är många gånger. Det är alltså inte särskilt lätt att hitta och bra kartor underlättar.

Vi har också prövat att åka bil inne i Sienna, Florens och Bologna, men det bör man bestämt avråda från. Det är mycket svårt att köra bil och hitta i dessa större städer.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med vår resa och vi har sett fantastiska vyer under våra rundresor. Landskapet växlar fantastiskt beroende på åt vilket håll vi styrde kosan.
För vår del så kändes det som att vi bodde mycket strategiskt med minsta möjlig avstånd till många vackra platser och sevärdheter.
Allt har fungerat till belåtenhet.

Toscana kan verkligen rekommenderas!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map