Agriturismo i Pomarance i Toscana

Le Valli

 
Le Valli är inte tillgänglig i dagsläget
Le Valli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pomarance här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Valli ligger längs den lilla vägen som går till Libbiano. Från gården är det ca. 4-5 km till städerna Libbiano och Pomerance och ca. 20 km till Volterra.

På gården arrangerar det schweziska paret Stephan och Christel som äger gården frukost och mot avtal middag två gånger i veckan på gårdens matställe som är utrustat med öppen spis och utomhus terrass. Här finns dessutom en liten varubutik vid receptionen där man kan köpa allt vad man behöver för att laga mat och för att få lite frid; här finner man nämligen pasta, vin, grönsaker, men också glass och godis åt barnen.

Läs mer om Le Valli

Bondgården är ca. 250 år gammal och är byggd i tufsten vilket är mycket sällsynt för hus i Toscana. Det finns en härlig pool (18 x 7 meter) med utsikt över Volterra (öppen från maj till september eller så länge vädret tillåter), en stor och välskött trädgård på 50.000 m² med grill och pizzaugn, lekplats, terrass för restaurang/bar samt parkeringsplats. Hängmattor finns dessutom till förfogande. Inomhus aktiviteter finns i form av biljard, bordtennis och gym.

Den stora ägendomen är fördelad på 11 lägenheter och 5 rum ut över ägarparets egen bostad.
Lägenheterna är alla utrustade med kök och badrum. De som inte har egen terrass har istället en trädgård med bord och stolar samt en parasoll.

Läs om lägenheterna på Le Valli

Dölj texten
 
 
search map