Agriturismo i Pomarance i Toscana

Le Selvole

 
Le Selvole är inte tillgänglig i dagsläget
Le Selvole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pomarance här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Längs den lilla landvägen mellan Pomorance och det lilla samhället Micciano ligger Le Selvole, med tjusig utsikt över de pittoreska sluttningarna ner mot Volterra. Det är cirka 20 km till själva Volterra och 35 km till San Ginmignano. Kusten vid Cecina Mare ligger ca. 35 km bort och inköpsmöjligheter finner du omkring 6-7 km härifrån i Micciano och i mycket större utsträckning i Pomarance.

På Le Selvole har du tillgång till en fin swimmingpool på 7 x 12 meter placerad med utsikt över dalen och omgiven av gårdens fruktodlingar och vinmarker, som upptar cirka 70 hektar mark. Här har barnen massor av plats till att springa omkring och leka. Ägarna själva bor på stället i ett friliggande hus.Gästerna bor i ett stenhus, som blivit renoverat av den unga Franca, som har satt sin prägel på lägenheternas inredning.

Läs mer om Le Selvole

Vid gästernas hus finns det parkeringsplats, lekplats, boccia och grill. bakom huset, innan du kommer in till poolen, är det ett annex, som fungerar som en gemensam lokal för alla gästerna...Så hyr du hela huset tillsammans med några vänner eller familj, har du tillgång till ett stort rum.

Gårdens fyra lägenheter ligger på antingen första eller andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map