Omdömen från Villa Irene

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Irene

Läs personliga omdömen av Villa Irene som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Irene. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastisk villa med plats för hela släkten

Gott om plats, vacker utsikt, nära till by med jättebra mataffär och nära till restaurang. Enda minus är väl att köket är lite trångt om man ska laga mat till många.

Pomaia som semester-destination

Mataffären i Pomaia har fantastisk service och jättebra utbud av italienska delikatesser. Prova absolut peston och pesto-lasagnen.
Sator är en trevlig och prisvärd vingård för vinprovning - gångavstånd typ 2 km.

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser

Gott om plats med stora sovrum och många badrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Var så svagt att vi inte använde det
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Perfekt pool med stor trappa på ena sidan så det funkade både för vuxna och små barn
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 12 Vuxna, 8 Barn
Namn

Vistelse i Pomaia och i Villa Irene

Här har vi haft det gott på alla sätt och vis!!
Återkommer gärna!
Den utsikt som "mitt" sovrumsfönster bjöd på när man vaknade, en lisa för själen.
Det ända som kan upplevas som negativt, i ungdomars fall, var att det var för lugnt, jag håller inte med.
Perfekt för avkoppling, bad och underbar natur!

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser

sovplatser på övervåning, väldigt varmt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 13 Vuxna, 4 Barn
Namn

Perfekt för barn och vuxna.

Vid första anblicken verkar huset lite opersonligt med tomma väggar och inget pynt i övrigt. Men det fungerade jättebra för oss 7 vuxna och 6 barn i ålder från 5 till 16. Gott om plats, fina badrum, mycket välskött pool och välutrustat kök. De problem som tidigare inlägg pekar på verkar vara åtgärdade. Dubbla kyl/frys, fungerande diskmaskin, massor av porslin, vinglas och bestick. Till och med så bra knivar att jag aldrig behövde packa upp mina medhavda. Alla 6 lågorna på gasspisen funkar dock inte och ugnen på tredje våningen använde vi inte. Däremot de två utegrillarna. De gånger vi inte ville laga mat åt vi jättegott på Borgo di Pomaia och även hyfsat gott på torget i Pomaia. Inköp gjorde vi i Rosignano di Solvay där det finns en stor Coop och också fiskaffär. Trevligt bemötande av Marco i receptionen som var väldigt hjälpsam.
Alla 13 tyckte det här var bästa familjesemestern vi haft!
Städningen var dock lite väl dyr, 380 euro om man inte städade köket själv.

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

4G fungerade däremot bra.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn

Bedömning av Villa Irene

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 13 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Irene

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 17 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Superbra ställe! Perfekt för större sällskap. Finns inget att klaga på. Möjligtvis långsamt wi-fi och slitna utomhusmöbler.

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 16 Vuxna
Namn

Underbar semester i Villa Irene

Vi var mycket nöjda med vår vistelse i det fina huset. Fin pool och stora, bra rum, även badrummen var fina.
Bra restaurang i närheten med en mycket hjälpsam personal.

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Unik upplevelse!!

Vi var 8 vuxna o 3 barn som tillbringade en fantastisk vecka i detta underbara hus! Det fanns gott om rum och badrum, alla fint inredda - väldigt italiensk! Den lilla byn Pomaia var mycket charmig, med små butiker och ett underbart torg med ett kafé. Vi besökte vingården Sator i Pomaia, där vi blev gästvänligt omhändertagna och fick smaka många goda viner och lokala ostar o chark. Väl värt ett besök!! Rabatterat när man bodde i Villa Irene. Som omväxling till egen matlagning fanns inom området en trevlig restaurang! Det fanns alltid tillgänglig personal på plats som hjälpte till på alla vis!
Både stora och små var mycket nöjda med vår vistelse i Villa Irene och omgivning runt omkring!

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 8 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Villa Irene

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 13 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Skönt ställe

Ligger fantastiskt med en oslagbar utsikt.

Huset är lite slitet men trevligt. Dock bör det finnas fläktar i alla rum då det är mycket varmt.

Köket fattas en ugn (det finns en på 3:e våningen) - det finns för lite utrustning och för få glas, men annars OK.

Har varit där 3 gånger och kommer återvända igen.

Pomaia som semester-destination

Villa Irene
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Irene
Hus med 20 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 12 Vuxna, 8 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 
search map