Omdömen från La Pieve di Pomaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Pieve di Pomaia

Läs personliga omdömen av La Pieve di Pomaia som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Pieve di Pomaia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Pieve di Pomaia

Pomaia som semester-destination

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Tvårumslägenhet nr. 1 med 2/3 sovplatser (första våning med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Pieve di Pomaia

Pomaia som semester-destination

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.10 med 4 sovplatser (första våning + andra våning med två terrasser)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Pieve di Pomaia

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Tvårumslägenhet nr. 1 med 2/3 sovplatser (första våning med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Dåliga rum!

Pomaia var ett hotell med härligt läge i underbara omgivningar. Rummen var väldigt fuktiga! Både bestick, glas osv luktade extremt fuktigt. Vi använde enbart engångsservisen. Dålig utluftning på badrummet (det fanns ingen) Det saknades vatten varannan dag i duschen. Dålig städning på rummen, samt på terrassen.
Ovanpå oss bodde det "Dalai Lama folk" som var på kurs och som utövade sina nattliga seanser hela natten. OM jag var er, skulle jag be om ett annat rum till era gäster, lägenheten under "Dai Lai Lama folket är inte ägnat till turister med barn:-)

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.4 med 2/4 sovplatser (första våning med liten terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt

Vi har precis varit en vecka i Toskana. La Pieve ligger bra och är väldigt mysigt. Poolområdet med tillhörande restaurang är väldigt bra. Dock var städningen i lägenheten inte alltför bra, det samma gäller köket i lägenheten. Man skall inte räkna med att laga de helt stora gastronomiska middagarna.
Det ligger en liten köpman 1 km bort från stranden, som kan rekommenderas om man skall ha italienska korv och ost.
Allt i allt ett fint ställe som varmt kan rekommenderas.

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.10 med 4 sovplatser (första våning + andra våning med två terrasser)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maria och Stefan från Frösön i Sverige bodde på La Pieve di Pomaia i Pomaia från den 27. april till den 11. maj 2013. Sedan fortsatte turen till Podere le Olle i Montegabbione.

Resan gick jättebra! Pomaia kände vi ju till så det visste vi ju att det var bra. Kul när dom kände igen oss.

Montegabbione var ju fantastiskt !!! Måste nog åka tillbaka dit och gå en matlagningskurs!

Skickar gärna lite bilder och berättelse när vi har lite mer tid. Ville bara tala om att vi är jätte nöjda med både er och resmålen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av La Pieve di Pomaia

La Pieve di Pomaia
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på La Pieve di Pomaia
Enrumslägenhet med 3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Katrin og familie fra Hoyvík i Færøerne boede på La Pieve di Pomaia i Pomaia

Vi hade en trevlig promenad i Pomaia, men borde ha sett till att uppdatera vår GPS: före avresa trots att det bara är ett år gammal. Vi hade svårt att hitta vår hemvist sedan GPS'eren skickade oss vilse flera gånger så att 45 min. lång resa från Pisa stället tog oss om 2½ timmar. Vistelse på La Pieve di Pomaia var mycket bra. Det är en vacker och fridfull plats med en riktigt bra restaurang.
Men det finns bara två saker som kunde ha varit bättre. Vi stannade i två olika lägenheter tillgängliga (var tvungen att flytta eftersom det fanns ingen ledig i samma lägenhet för hela perioden), där köket i den första inte direkt uppmuntrade oss att stå för matlagningen. En gammal kylskåp stod och förpestade lägenhet om du av misstag kom för att öppna den. Lyckligtvis fanns det också en andra kylskåp, men du borde kasta "stank skåpet" bort. Service och bestick var ganska glesa och inte helt ren, så vi faktiskt laga mat själv. Lyckligtvis, på plats restaurang som erbjuder god mat till ett rimligt pris.
En annan sak, som i stället bör definitivt överväga att investera i är luftkonditionering. Vi hade 14 dagar med temperaturer mellan 30 och 40 grader, så det var svårt att hålla ut om natten. Vi fick några fans, som gav lite luft, men det var inte en god natts sömn vi fick nere två veckor.
Förutom dessa två saker lägenheterna var utmärkt, rymliga och har bra garderobsutrymme. Pooler är rena och fina och liten lekplats är bra att hålla barnen utanför medan du sitta och njuta av maten i restaurangen. Valentino vid receptionen är en uppmärksam och hjälpsamma värd, även om mottagningen har något begränsade öppettider
Vi hade en hyrd bil och körde många resor i området. Naturen är otroligt vacker och det är inte långt till stranden. Vi var ganska nöjda stranden i Vada och staden Cecina är också värt ett besök. Naturligtvis bör man också besöka Lucca, som är en mycket charmig stad med pittoreska gator och många shoppingmöjligheter. Men det finns många turister - och många skandinaver. En stad, som vi rekommenderar att besöka är Volterra. Det ligger högt upp i bergen och det finns en fantastisk utsikt från uppe. Staden har smala, gågator med kullersten. Precis som man föreställer sig Italien - och med kläd streck mellan husen :) En rutig duk, lite musik och ett glas rött vin, sedan domaren totala dam-och-luffare-humör :)
Bered er att italienarna siesta på eftermiddagen, som ibland kan vara lite irriterande för skandinaver, som är vana vid en viss struktur, service och snabbhet. Å andra sidan är det väl ingen roll om du ställer tempot ner lite när du är på semester.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Casone di Pomaia

Pomaia, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello

Caselsa

Certaldo

search map