Semesterbostad i Pomaia i Toscana

La Pieve di Pomaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Pieve di Pomaia, tillhörande Borgo di Pomaia, är en gammal gård som blivit renoverat och ligger i vackra och lugna omgivningar bland kullarna. I huvudbyggnaden finns hotellrum och några lägenheter medan det i de nyare byggnaderna endast finns lägenheter. Det finns i allt 45 lägenheter.

Gångavstånd till liten by - liten biltur till havet

På kort avstånd härifrån ligger den pittoreska lilla landsbyn Pomaia där det finns två mindre affärer, en bar och en kiosk. En liten biltur bort, närmare bestämt ca. 8 km ligger badorten Rosignano Marittimo. De berömda sandstränderna vid Vada och Castiglioncello ligger endast 11 km härifrån, vilket är perfekt för dig som vill kombinera lantliv med sol och bad. Gården bjuder, med andra ord, på en semester i lantliga toskanska omgivningar med fin närhet till havet.

Läs mer om La Pieve di Pomaia

Bra restaurang med ett toskanskt kök

På gården finns en inbjudande restaurang (som vi själva varmt kan rekommendera) med typiskt toskanskt kök. Utöver möjligheten att äta gott finns här en bar där du kan beställa in goda drycker.

De dagar du vill stanna på hemmaplan och bara ta det lugnt kan du slappa vid poolen, som också har en barndel. Tänk på att badmössa är obligatoriskt. Till de minsta finns även en lekplats med gungor, rutschbanor och de kan spela bordtennis. Cyklar och mountainbikes uthyrs och i närheten finns möjligheten att rida. I de omkringliggande byarna finns pizzerior, restauranger, supermarket, apotek och läkare. Faller grillandan på kan du nyttja den gemensamma grill som finns.

Enkla lägenheter och rum

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen - några är fördelade på två våningar. De är enkelt inredda och består av TV, kök med kylskåp och mikro, badrum med dusch och nästan alla har eget utomhusområde med bord och stolar. Rummen kan ligga på tre olika plan. De är inredda typisk stil och har privat badrum med dusch, hårtork, TV, minikyl och mikro. Det finns gemensamt tvätteri och parkeringsplats på gården.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map