Omdömen från Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casone di Pomaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pomaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Casone di Pomaia

Läs personliga omdömen av Il Casone di Pomaia som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Casone di Pomaia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Il Casone di Pomaia

Pomaia som semester-destination

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Lägenhet m. 1 sovrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Casone di Pomaia

Pomaia som semester-destination

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet nr. 1 med 2/3 sovplatser (första våning med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toscana

Helt ok!
Jättetrevlig personal och mk bra restaurang på bottenplan av hotellet.

Pomaia som semester-destination

Upplev vinprovningen hos Sator vineyards. Går att promenerar dit!

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Bil ett måste för inköp och bad m.m
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet H4 med 2/4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bedömning av Il Casone di Pomaia

Pomaia som semester-destination

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.10 med 4 sovplatser (första våning + andra våning med två terrasser)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Nöjda

Lägenheten var ok, men terrass med ett bord, en stol och en skev parasoll var otillräcklig.
Vi fick inte städat eller nya handdukar förrän vi påtalade det i receptionen. Då hävdade de att vi hade sagt att vi inte ville ha städning i vår lägenhet. Det hade vi inte gjort.
När vi bad om pålägg / ost till frukost vi var tvungna att betala för det. Det framgick inte av våra papper.
Staden bakom kunde knappast vara mindre.
Personalen var mycket trevligt och poolen var också ok.

Pomaia som semester-destination

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Enrumslägenhet H1 med 2 sovplatser (2:a vån. med liten terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Super bra ställe

Om man vill slappa så är detta stället perfekt, inte mycket för tonåringar men ett mycket bra ställe för familjer med små barn

Pomaia som semester-destination

Man bör testa vinprovning hos Sator

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Man kan köra hela vägen fram
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Enrumslägenhet H11 med 2 sovplatser (1:a vån.)
Enrumslägenhet H1 med 2 sovplatser (2:a vån. med liten terrass)
Enrumslägenhet H12 med 2 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Deras frukost är inget att skriva hem om, den är mycket enkel
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt lägenhetshotell i centrala Toscana

Fint ställe med bra faciliteter. Men en liten pojke på 1,5 år var detta helt perfekt. Ingen trafik, privat pool, och restaurang på stället i bra avstånd från lägenheten.

Lite trist att manvar tvungen att ha badmössa på i poolen...

Rekommendationer till andra gäster

Stranden i Vada är trevlig. Vi besökte också en klätterpark som var populär hos tonåringen. Fin aktivitet i skuggan för stora och små.

Volterra är också värt ett besök.

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet H39 med 2/4 sovplatser (1:a vån. med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Casone di Pomaia

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet nr. 1 med 2/3 sovplatser (första våning med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Dåliga rum!

Pomaia var ett hotell med härligt läge i underbara omgivningar. Rummen var väldigt fuktiga! Både bestick, glas osv luktade extremt fuktigt. Vi använde enbart engångsservisen. Dålig utluftning på badrummet (det fanns ingen) Det saknades vatten varannan dag i duschen. Dålig städning på rummen, samt på terrassen.
Ovanpå oss bodde det "Dalai Lama folk" som var på kurs och som utövade sina nattliga seanser hela natten. OM jag var er, skulle jag be om ett annat rum till era gäster, lägenheten under "Dai Lai Lama folket är inte ägnat till turister med barn:-)

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.4 med 2/4 sovplatser (första våning med liten terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt

Vi har precis varit en vecka i Toskana. La Pieve ligger bra och är väldigt mysigt. Poolområdet med tillhörande restaurang är väldigt bra. Dock var städningen i lägenheten inte alltför bra, det samma gäller köket i lägenheten. Man skall inte räkna med att laga de helt stora gastronomiska middagarna.
Det ligger en liten köpman 1 km bort från stranden, som kan rekommenderas om man skall ha italienska korv och ost.
Allt i allt ett fint ställe som varmt kan rekommenderas.

Il Casone di Pomaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Il Casone di Pomaia
Tvårumslägenhet nr.10 med 4 sovplatser (första våning + andra våning med två terrasser)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa sida
 
search map