Semesterbostad i Pomaia i Toscana

Il Casone di Pomaia

 
Il Casone di Pomaia är inte tillgänglig i dagsläget
Il Casone di Pomaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pomaia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Casone di Pomaia hör till semesterresidenset La Pieve di Pomaia som ligger i sköna och avslappnade omgivningar ca. 1 km från den lilla byn Pomaia och ca 11 km från stränderna. På La Pieve di Pomaia finns reception, parkering och i allt 45 lägenheter.

Toskanskt med kött- och fiskrätter

Gårdens trevliga restaurang serverar typiska toskanska specialiteterna. Om du gillar kött, kan du dela en av de stora bistecca fiorentina med dina medresenärer eller passa på att smaka både vildsvin och hare som jagas i de omgivande skogarna. Havet ligger inte långt bort, så på menyn finns även nyfångad fisk, vilket kan vara trevligt som alternativ. Annars kan du nöja dig med en god sallad eller en smarrig pastarätt.

Flera faciliteter - även för barnen

På gården finns det en skön pool med barnpool (badmössa obligatorisk), lekplats med gungor och rutschbanor samt möjlighet till bordtennis. Dessutom finns här en grill som gästerna kan använda, om andan faller på. Cyklar och mountainbikes uthyrs och i närheten finns möjligheten att rida. I de omgivande byarna finns pizzerior, restauranger, supermarket, apotek och läkare.

Enkla lägenheter

Lägenheterna är enkelt inredda och består av TV, kök med kylskåp och mikrovågsugn, badrum med dusch. De kan ligga på bottenplan eller en trappa upp. Det finns gemensamt tvätteri på gården. Wi-Fi finns i de gemensamma utrymmena.

 
 
search map