Semesterbostad i Pomaia i Toscana

Il Casone di Pomaia

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Casone di Pomaia hör till semesterresidenset La Pieve di Pomaia som ligger i sköna och avslappnade omgivningar ca. 1 km från den lilla landsbyn Pomaia och 11 km från stränderna. I den nya huvudbyggnaden, Il Casone finner du en och tvårumslägenheter med egna kök och plats för upp till 4 personer. På residenset La Pieve di Pomaia finns det totalt 45 lägenheter, men endast hälften av dem uthyres till resenärer i Toscana.

God toskansk restaurang med kött- och fiskrätter

De typiska toskanska specialiteterna kan avnjutas på den trevliga restaurangen som vetter mot poolterrassen. Om du gillar kött, kan du dela en av de stora bistecca fiorentina med dina medresenärer eller smaka vildsvin och hare som jagas i de omgivande skogarna. Havet ligger inte långt bort, så på menyn finns även nyfångad lokal färsk fisk. Men du kan också nöja dig med en sallad eller en pastarätt.
Allt det goda man kan säga om lunch och middag kan inte upprepas om frukosten, där den italienska matkulturen är mer till söta än urval av pålägg - men fråga om du saknar något, då det ofta kan finnas i köket... eller vid frukosten följande dag.

Flera faciliteter - även för barnen

På gården finns det pool med barnpool (badmössa obligatorisk), lekplats med gungor och rutschbanor, bordtennis och reception. Dessutom finns det grill som gästerna kan använda. Cyklar och mountainbikes uthyrs och i närheten finns möljigheten att rida. I de omgivande byarna finns pizzerior, restauranger, supermarket, apotek och läkare.

Enkla lägenheter

Lägenheterna är enkelt inredda och består av TV, kök med kylskåp och mikrovågsugn, badrum med dusch och nästan alla har eget utomhusområde med bord och stolar. Det finns gemensamt tvätteri och parkeringsplats på gården.

Läs om l√§genheterna på Il Casone di Pomaia

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

La Pieve di Pomaia

Pomaia, Toscana

Borgo San Pecoraio

Riparbella, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattoria La Steccaia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno

search map