Omdömen från Podere Santa Margherita
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Härligt ställe

Vi bodde i Ninfea (för 2 pers.), vilket är en härlig lägenhet med allt det man behöver. Den ligge en bit bort från poolen och "lite för sig själv", vilket ger lite lugn/privatliv. Madrassen är som alltid i Italien ;-), lite hård, men en tjock matta under hjälpte. Vi har rekommenderat bäddmadrass. Vi hade, via In-Italia, gett besked om ankomst kl. 13, vilket in officiellt är före normal ankomsttid. Inget problem fast de var inte helt klara i tid så de gav oss pizza och mineralvatten. Super service. En härlig flaska rödvin som välkomstpresent. Stället gör alldeles för lite reklam för sina produkter! Men det nämns i broschyren att man kan köpa vin hos dem att avnjuta vid solnedgången, men de nämner inget om det själva t.ex. angående rundvisning/vinprovning mm.
Poolen är fantastiskt läcker och stor. Mycket välskött ställe!
I Poggibonsi ligger det ett jättestort Coop Fi, som även är öppet på söndagar. Besök Chianti in Castellina, där det finns underbara ställen att provsmaka vin. Ca 20 min från stället. Besök även Brunellons land, Montalcino! Härligt ställe, det tar ca 1 timme och 15 min.
De mottagna GPS koordinaterna stämmer inte, med via Google Maps hittade vi fram. Observera att den sista biten väg är en blandning av asfalt och ojämn grusväg.

Poggibonsi som semester-destination

Var inte riktigt på besök i den, då det verkade lite krångligt....

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Podere Santa Margherita
 
search map