Omdömen från Podere Santa Margherita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Santa Margherita

Läs personliga omdömen av Podere Santa Margherita som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Santa Margherita. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Mats med familj från SKÖNDAL i Sverige bodde på Podere Santa Margherita i Poggibonsi från den 2. till den 9. maj 2009.

Hej!
Tack, vistelsen var utmärkt. Det bodde ingen i de andra tre lägenheterna på gården så förutom "mor i huset" Elena så var vi ensamma på egendomen som ligger enastående vackert i Toscanas hjärta.
Tyst, skönt och lugnt. Underbar näktergalssång på kvällarna. Hundar skäller och tuppar gal en hel del i omgivningen men inte på själva gården eller i dess närhet utan ganska långt bort. Vi såg inga djur alls på gården, förutom vackra små ödlor och fiskarna i den lilla dammen. Underbar trädgård med bl a stor gräsmatta som är jättebra för lekar med barnen. Synd dock att poolen inte var öppen, skulle öppna i slutet av maj. Men hade antagligen ändå varit för kallt att bada.
Vädret var dock helt ljuvligt, lagom varmt. Elena är mycket trevlig och omtänksam, utan att alls vara påträngande. När vi anlände så hjälpte hennes engelsktalande barnbarn Chiara till med mottagandet och det var ju bra. Lägenheten Iris är fin och torde ha det bästa läget i huset, terrassen är rymlig och härlig men solen kommer dit först ganska sent på em/kväll. Man kan dock även sitta ute i trädgården.
Santa Margherita har på kartan ett utmärkt läge i Toscana men gården ligger ändå lite avsides. Staden Poggibonsi som ligger cirka 2-3 kilometer bort är tyvärr ganska förvirrande och sönderskuren av vägar, åar och enkelriktningar. Det tar några dagar innan man hittar någorlunda. Poggibonsi i sig har inget av intresse men förmodligen finns i staden all service man kan behöva. Intressanta platser som San Gimignano, Monteriggioni och Siena ligger på ca 20-25 minuters avstånd från gården. liksom hela Chianti-området. Missa inte att åka den lilla fina "Castagnoli-vägen" mellan Poggibonsi och Castellina in Chianti, dvs fortsättningen på den väg som man åker från Poggibonsi mot Santa Margherita.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Podere Santa Margherita till andra gäster.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map