Omdömen från Podere Santa Margherita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere Santa Margherita

Läs personliga omdömen av Podere Santa Margherita som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Santa Margherita. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Podere Santa Margherita

Poggibonsi som semester-destination

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Trerumslägenheten Tulipano med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Santa Margherita

Poggibonsi som semester-destination

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Trerumslägenheten Iris med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Underbart semesterställe

Ett otroligt härligt ställe bland kullarna lite öster om Poggibonsi. Ankom lite tidigt, men blev väldigt väl mottagen eftersom lägenheten var klar. Idealisk lägenhet för 2 personer efter som allt det som ska till fanns där. Underbart poolområde och snyggt och grönt på hela anläggningen.

Poggibonsi som semester-destination

Flott och stor COOP butik i Poggibonsi, där man i stort sett kan köpa allt till sin vistelse.

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Vi bodde i Ninfea (för 2 pers.), vilket är en härlig lägenhet med allt det man behöver. Den ligge en bit bort från poolen och "lite för sig själv", vilket ger lite lugn/privatliv. Madrassen är som alltid i Italien ;-), lite hård, men en tjock matta under hjälpte. Vi har rekommenderat bäddmadrass. Vi hade, via In-Italia, gett besked om ankomst kl. 13, vilket in officiellt är före normal ankomsttid. Inget problem fast de var inte helt klara i tid så de gav oss pizza och mineralvatten. Super service. En härlig flaska rödvin som välkomstpresent. Stället gör alldeles för lite reklam för sina produkter! Men det nämns i broschyren att man kan köpa vin hos dem att avnjuta vid solnedgången, men de nämner inget om det själva t.ex. angående rundvisning/vinprovning mm.
Poolen är fantastiskt läcker och stor. Mycket välskött ställe!
I Poggibonsi ligger det ett jättestort Coop Fi, som även är öppet på söndagar. Besök Chianti in Castellina, där det finns underbara ställen att provsmaka vin. Ca 20 min från stället. Besök även Brunellons land, Montalcino! Härligt ställe, det tar ca 1 timme och 15 min.
De mottagna GPS koordinaterna stämmer inte, med via Google Maps hittade vi fram. Observera att den sista biten väg är en blandning av asfalt och ojämn grusväg.

Poggibonsi som semester-destination

Var inte riktigt på besök i den, då det verkade lite krångligt....

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Podere Santa Margherita

Poggibonsi som semester-destination

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt boende

Beläget i vacker lugn miljö med vacker utsikt över hela Chianti.
Lägnheterna innehöll allt som behövdes. Underbara värdar som gav oss både en välkomst och avskedsgåva.
Rekommenderas.
Enda nackdelen var att madrassen var för hård.

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

vet inte
Pool (eventuellt säsongsöppen)

var stängd
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Avkoppling på Podere Santa Margherita

Podere Santa Margherita är ett härligt ställe med lugnt läge och vacker utsikt över omgivningarna.
Mama Elena välkomnade oss med öppna armar och kom förbi ett par gånger under veckan för att höra hur vi hade det och om allt var i sin ordning. Att en av oss kunde italienska var till god hjälp när vi skulle kommunicera med varandra, familjens engelska var inte jättebra - men ett härligt ställe och mycket trevliga människor.

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Trerumslägenheten Primula med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe

Ett härligt, lugnt ställe, rent och snyggt, lugnt och fridfullt. Ägaren talar lite engelska.

Podere Santa Margherita
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Podere Santa Margherita
Trerumslägenheten Tulipano med 4 sovplatser

Stor fin lägenhet, men den blir mycket varm när solen står på hela eftermiddagen.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Per fra Randers boede på Podere Santa Margherita i Poggibonsi

Vi (4 vuxna) som var i Toscana från 21/7 - 28/7 och bodde på Podere Santa Margherita. En underbar plats som vi definitivt kommer att rekommendera. Söta värdfolk och vacker trädgård med pool. Vi bodde i en fin lägenhet med terrass intill poolen - det kunde inte vara bättre. Skönt att sitta där på dagen för siesta och även om kvällen - med ljus i poolen.







Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map