Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Podere Santa Margherita

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

För inköp, bank, matställen mm. ska man köra ca. 4 kilometer för att komma till staden Staggia Senese.

Vinmarker och egen produktion

Vinlundarna går ända fram till huset och ägarana producerar både rödvin, vinsanto och grappa som man naturligtvis kan köpa till ett förnuftigt pris. Det samma gäller för övrigt den goda olivoljan som de framställer. Hela familjen har i flera generationer deltagit i arbetet som även omfattar de fyra lägenheterna, men mamman Elena intar en framträdande position och hennes vänlighet och omsorg för gästerna lägger man genast märke till. För inköp, bank och matställen ska man köra de ca. 4 km till den lilla staden Staggia Senese.

Funktionella lägenheter

Lägenheterna är gediget möblerade och framstår välskötta. De har alla egen terrass med bord och stolar och om man skulle skana lite underhållning så finns här även TV. I den stora välskötta trädgården finns en simbassäng på 15 x6 meter (djup från 1 - 2,3 meter) med vattenmassage. Grill finns här också.

L√§genheterna på Podere Santa Margherita

Tvårumslägenheten Ninfea med 2 sovplatser

ligger på första våningen och är 51 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Tulipano med 4 sovplatser

ligger på andra våningen och är 75 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Från första våningen är det en utgång till privat terrass med bord och stolar, dock omgiven av en hög mur som ger lä men ingen utsikt.

Trerumslägenheten Primula med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är 68 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett en suite, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Iris med 4 sovplatser

ligger på första våningen och är 75 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Från första våningen är det en utgång till privat terrass med bord och stolar.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

La Rondine

San Gimignano, Toscana

La Farneta

Siena, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map