Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Podere Santa Margherita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är platsen för dig som vill komma ner i varv och bara ta dagen som den kommer. Eftersom du bor med självhushåll och själv kan kocka ihop dina favoriträtter kan det vara bra att veta att närmsta inköpsmöjligheter liksom bank, matställen mm. ligger endast ca. 4 kilometer bort, i staden Staggia Senese.

Vinmarker och egen produktion

Vinlundarna går ända fram till huset och ägarana producerar både rödvin, vinsanto och grappa som man naturligtvis kan köpa till ett förnuftigt pris. Det samma gäller för övrigt den goda olivoljan som de framställer. Hela familjen har i flera generationer deltagit i arbetet som även omfattar de fyra lägenheterna, men mamman Elena intar en framträdande position och hennes vänlighet och omsorg för gästerna lägger man genast märke till. För inköp, bank och matställen ska man köra de ca. 4 km till den lilla staden Staggia Senese.

Läs mer om Podere Santa Margherita

Funktionella lägenheter

Lägenheterna är gediget möblerade och framstår välskötta. De har alla egen terrass med bord och stolar och om man skulle skana lite underhållning så finns här även TV. I den stora välskötta trädgården finns en simbassäng på 15 x6 meter (djup från 1 - 2,3 meter) med vattenmassage. Grill finns här också.

L√§genheterna på Podere Santa Margherita

Lägenhet m. 1 sovrum (Ninfea)

ligger på första våningen och är 51 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Tulipano)

ligger på andra våningen och är 75 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Från första våningen är det en utgång till privat terrass med bord och stolar, dock omgiven av en hög mur som ger lä men ingen utsikt.

Lägenhet m. 2 sovrum (Primula)

ligger på första våningen och är 68 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett en suite, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har privat terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Iris)

ligger på första våningen och är 75 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Från första våningen är det en utgång till privat terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Podere Santa Margherita

Läs personliga omdömen av Podere Santa Margherita som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere Santa Margherita. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Podere Santa Margherita

Underbart semesterställe

Ett otroligt härligt ställe bland kullarna lite öster om Poggibonsi. Ankom lite tidigt, men blev väldigt väl mottagen eftersom lägenheten var klar. Idealisk lägenhet för 2 personer efter som allt det som ska till fanns där. Underbart poolområde och snyggt och grönt på hela anläggningen.

Läs mer

Härligt ställe

Vi bodde i Ninfea (för 2 pers.), vilket är en härlig lägenhet med allt det man behöver. Den ligge en bit bort från poolen och "lite för sig själv", vilket ger lite lugn/privatliv. Madrassen är som alltid i Italien ;-), lite hård, men en tjock matta under hjälpte. Vi har rekommenderat bäddmadrass. Vi hade, via In-Italia, gett besked om ankomst kl. 13, vilket in officiellt är före normal ankomsttid. Inget problem fast de var inte helt klara i tid så de gav oss pizza och mineralvatten. Super service. En härlig flaska rödvin som välkomstpresent. Stället gör alldeles för lite reklam för sina produkter! Men det nämns i broschyren att man kan köpa vin hos dem att avnjuta vid solnedgången, men de nämner inget om det själva t.ex. angående rundvisning/vinprovning mm.
Poolen är fantastiskt läcker och stor. Mycket välskött ställe!
I Poggibonsi ligger det ett jättestort Coop Fi, som även är öppet på söndagar. Besök Chianti in Castellina, där det finns underbara ställen att provsmaka vin. Ca 20 min från stället. Besök även Brunellons land, Montalcino! Härligt ställe, det tar ca 1 timme och 15 min.
De mottagna GPS koordinaterna stämmer inte, med via Google Maps hittade vi fram. Observera att den sista biten väg är en blandning av asfalt och ojämn grusväg.

Läs mer

Bedömning av Podere Santa Margherita

Läs mer

Bedömning av Podere Santa Margherita

Läs mer

Härligt boende

Beläget i vacker lugn miljö med vacker utsikt över hela Chianti.
Lägnheterna innehöll allt som behövdes. Underbara värdar som gav oss både en välkomst och avskedsgåva.
Rekommenderas.
Enda nackdelen var att madrassen var för hård.

Läs mer

Avkoppling på Podere Santa Margherita

Podere Santa Margherita är ett härligt ställe med lugnt läge och vacker utsikt över omgivningarna.
Mama Elena välkomnade oss med öppna armar och kom förbi ett par gånger under veckan för att höra hur vi hade det och om allt var i sin ordning. Att en av oss kunde italienska var till god hjälp när vi skulle kommunicera med varandra, familjens engelska var inte jättebra - men ett härligt ställe och mycket trevliga människor.

Läs mer
 
search map