Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Podere Poggiarello

 
Podere Poggiarello är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Poggiarello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Poggibonsi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i det sköna landskapet i centrala Toscana ligger Podere Poggiarello strax utanför landsbyn Poggibonsi. Här bor ni på vägen mot Castellina in Chianti, ett område som bjuder på något av det vackraste landskap Toscana kan erbjuda, och flera sevärda byar.

Vackert landskap endast 3 km från staden

Några få kilometer utanför Poggibonsi ser man till höger den imponerande borg Castello di Strozzavolpe från 1200-talet. På kullen lite under den hittar vi Podere Poggiarello som ligger fridfullt med utsikt över dalen, ja vid klart väder kan man från uppifrån huset se helt till San Gimignano. Med bara 3 kilometer till Poggibonsi där man hittar alla möjliga butiker ( där finns ett par mycket stora supermarket) och matställen, tågstation samt infart från motorvägen mellan Siena och Florens, är Podere Poggiarello ett utmärkt alternativ till att utforska det centrala Toscana.

Läs mer om Podere Poggiarello

Man delar trädgård, grill och pool med ägaren

Ägarna bor själva på första våningen i huvudbyggnaden medan andra våningen uthyres på veckobasis. Det lilla annex använder också ägaren. I den stora trädgården finns en pool på 14 x 8 meter (1,10 till 3,00 meter djup) och naturligtvis även en grill och varje lägenhet har sin privata uteplats med bord och stolar.

Lägenheten på Podere Poggiarello

Sjurumslägenheten Volpe d'oro med 10 sovplatser

Den 200 m² stora lägenhet ligger på andra våningen i huvudbyggnaden (ägarna bor själva på första våningen). Innan fanns här 3 små lägenheter, och det kan man tydligt se för här finns tre uppehållsrum, varav två med kokvrå! Det största uppehållsrum har öppen spis och ett annat har bäddsoffa för två. Dessutom finns här två sovrum med två enkelsängar i varje, två sovrum med dubbelsäng och hela fyra badrum/toaletter med antingen dusch eller badkar. Diskmaskin, TV och strykjärn finns också. Tvättmaskinen delas med huset Posta Reale.

Dölj texten
 
 
search map