Omdömen från Fattoria Piecorto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Fattoria Piecorto

Läs personliga omdömen av Fattoria Piecorto som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Piecorto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Avslappnande semester med mycket kultur

Jag skulle absolut rekommendera detta boende till alla de som söker en avslappnad atmosfär med mycket kultur.
Fattoria Piecorto ligger cirka 7 minuter från Poggibonsi, nära en vacker vin- och olivgård.
Medan omgivningarna är stämningsfulla, finns där samtidigt mycket att se i regionen, inom 80 km (Siena, Pisa, Florens, San Gimignano etc.).

En sak jag vill föreslå är att de sätter upp myggnät i fönstren så att de kan hållas öppna under dagen/natten.

Vi kommer definitivt tillbaka!

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 3 (101 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Piecorto

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 5 (112 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Piecorto

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Fyrrumslägenhet med 2/5 sovplatser - nr. 1 (119 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Fattoria Piecorto

Poggibonsi som semester-destination

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 2 (112 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig natur och kultur upplevelse

Underbar semester, ett stort tack för hjälpen med att hitta stället. Om man tycker om naturen i Toskana så bor man väldigt vackert med utsikt till berg och dalar, vinmarker och de gamla oliv och fikon träd, samt lavendel buskar. Härligt lugn på stället. Barnen har använt och njutit av poolen. Underbar upplevelse att bo i ett hus från 1200-talet med den atmosfär som detta ger. Huset ligger i köravstånd till allt. Inköp i Poggibonsi, men annars kan Siena och Florens nås inom en timmes körsel(underbara städer). I området ligger dessutom en del bergsbyar som absolut är värt ett besök.

Rekommendationer till andra gäster

Låt bli att ta med bilen till Florens, det är svårt att hitta en parkeringsplats och när man hittar en så är den dyr. Undersök parkering utanför staden och tåg/buss in.

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Fyrrumslägenhet med 2/5 sovplatser - nr. 1 (119 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Den vackra naturen i Toscana

Härligt ställe att spendera semestern på, och perfekt med det centrala läget om man själv vill ut på upplevelser i det toscanska landskapet.

Poggibonsi som semester-destination

Fattoria Piecorto
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Fattoria Piecorto
Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 5 (112 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på engelska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Rekommendationer till dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Caselsa

Certaldo

search map