Agriturismo i Poggibonsi i Toscana

Fattoria Piecorto

 
Fattoria Piecorto är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Piecorto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Poggibonsi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tillbringa semestern bland Chiantis kullar mitt mellan Florens och Siena så kan du knappast bo mer centralt i Toscana.

Smaka gårdens vin

Fattoria Piecorto, som också gproducerar god vin och olja, erbjuder fem rymliga lägenheter fördelade på tre gamla byggnader. Utifrån sett kan det knappast bli mer pittoreskt, och inne är det inbjudande med god plats och med många fina gamla möbler, dock ska det sägas att smaken inte är den bästa. Notera att uppvärmningen ej är möjligt.

Läs mer om Fattoria Piecorto

Massor av plats

Om man skulle sammanfatta gården i ett ord, skulle det vara "rustikt", men det är väl också det man kommer ut på landet för. Köken är generellt av gedigen kvalitet (något sämre i den största lägenheten). Det ska uppmärksammas att det inte finns uppvärmning i lägenheterna, bortsett från den öppna spisen alltså. Det finns riktigt gott om plats kring husen. Vill man handla eller äta ute kan man åka till Poggibonsi, cirka 5 km från gården.

Lägenheterna på Fattoria Piecorto

Fyrrumslägenhet med 2/5 sovplatser - nr. 1 (119 m²)

ligger på andra våningen i huvudbyggnaden och består av uppehållsrum med satellit-TV och öppen spis, kök, ett sovrum med dubbelsäng, två sovrum med vardera två enkelsängar och badrum/toalett.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 2 (112 m²)

ligger i två plan med ingång på första våningen och består av uppehållsrum med satellit-TV, kök, ett sovrum med dubbelsängm sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 3 (101 m²)

ligger i två plan med ingång på första våningen i samma byggnad som nr. 2 och består av uppehållsrum med satellit-TV och öppen spis, kök, ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett.

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser - nr. 5 (112 m²)

ligger på andra våningen i huvudbyggnaden och består av uppehållsrum med satellit-TV och öppen spis, kök, ett sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/tolalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Fattoria Piecorto

Läs personliga omdömen av Fattoria Piecorto som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Piecorto. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Fattoria Piecorto

Avslappnande semester med mycket kultur

Jag skulle absolut rekommendera detta boende till alla de som söker en avslappnad atmosfär med mycket kultur.
Fattoria Piecorto ligger cirka 7 minuter från Poggibonsi, nära en vacker vin- och olivgård.
Medan omgivningarna är stämningsfulla, finns där samtidigt mycket att se i regionen, inom 80 km (Siena, Pisa, Florens, San Gimignano etc.).

En sak jag vill föreslå är att de sätter upp myggnät i fönstren så att de kan hållas öppna under dagen/natten.

Vi kommer definitivt tillbaka!

Läs mer

Härlig natur och kultur upplevelse

Underbar semester, ett stort tack för hjälpen med att hitta stället. Om man tycker om naturen i Toskana så bor man väldigt vackert med utsikt till berg och dalar, vinmarker och de gamla oliv och fikon träd, samt lavendel buskar. Härligt lugn på stället. Barnen har använt och njutit av poolen. Underbar upplevelse att bo i ett hus från 1200-talet med den atmosfär som detta ger. Huset ligger i köravstånd till allt. Inköp i Poggibonsi, men annars kan Siena och Florens nås inom en timmes körsel(underbara städer). I området ligger dessutom en del bergsbyar som absolut är värt ett besök.

Läs mer

Den vackra naturen i Toscana

Härligt ställe att spendera semestern på, och perfekt med det centrala läget om man själv vill ut på upplevelser i det toscanska landskapet.

Läs mer

Bedömning av Fattoria Piecorto

Läs mer

Bedömning av Fattoria Piecorto

Läs mer

Bedömning av Fattoria Piecorto

Läs mer
 
search map