Semesterbostad i Pitigliano i Toscana

Terrazza Vignoli

Terrass och trädgård med utsikt över dalen Mys i trädgården Matplats Kök i bakgrunden Trappa upp till sovalkoven
 
Terrazza Vignoli är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Vignoli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pitigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Pitigliano ligger lägenheten Terrazza Vignoli precis i utkanten av stadens centrum, men med en stor fördel: privat terrass och liten trädgård med utsikt till den storslagna naturen nedanför.

Skön medeltidsstad för aktiva resenärer

Placeringen i Pitigliano (och lägenhetens inredning) är inte för de mest gångbesvärade då staden ligger som klistad ned för en klippa och man därför ska forcera flera trappor och branta gator för att komma fram till lägenheten, men en sak är säker - det är bra bengymnastik att bo i Pitigliano. Ankommer man i bil kan man parkera nedanför lägenheten men även härifrån ska man gå några hundra meter med sitt bagage. Staden Pitigliano erbjuder annars en unik utgångspunkt för de som vill tillbringa sin vistelse i en charmig stad med flera fina utflyktsmöjligheter, både på landsbygden och till kusten.

Läs mer om Terrazza Vignoli

Tvårumslägenhet 2/5 sovplatser
- Lägenheten är stor för en tvårummare och mäter hela 150 m² fördelat på flera våningar (utan dörrar). Kvadratmeterna inkluderar både tjocka väggar och en del trappor då lägenhetens placering vid berget gör att den måste följa underlaget, vilket är 45 steg från terrassen som är den lägsta punkten till sovrummet som ligger högst. Från gatuplan kommer man in i det gamla stallet som idag består av ett stort kök / allrum med öppen spis där känslan av berget är påtaglig. Det finns en bäddsoffa för två personer, matplats med bord och stolar, kokvrå med 4 kokplattor och litet kylskåp samt en liten alkov med ännu en bäddsoffa för en person (eller två barn). Området kan skärmas av på natten av en gardin. I köket finns en dörr som leder ner till en underjordisk vinkällare som håller en stabil kylskåpstemperatur så här kan man lagra både drycker och livsmedel. I vardagsrummet är golvet fyllt av hål som man fyllt i med glas som är belyst underifrån. Man tror att hålen användes de gamla etruskerna - idag påminner de oss om historien som satt sin prägel i dessa mycket vackra rum.

I den motsatta änden av vardagsrummet leder några få steg upp till ett mindre badrum med toalett, hårtork och dusch samt utsikt över dalen nedanför. Man kommer vidare upp till nästa våning med sovrum där sängen är placerad på ett litet loft. En trappa leder ner till ett tvättrum med tvättmaskin och på den stora terrassen där det bortre hörn fungerar som en liten grönskande trädgård: Det är här som semestern äger rum. Från terrassen har man utsikt över gröna dalen och staden samt den omgivande skogen. Terrassen är möblerad med bord, stolar och grill och har även en pergola ifall man behöver lite skugga.

Dölj texten
 
 
search map