Agriturismo i Pitigliano i Toscana

Agriturismo Poggio Al Tufo

 
Agriturismo Poggio Al Tufo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Poggio Al Tufo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pitigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det bästa med agriturismon är att här endast finns åtta rum, vilket bidrar till en intimare och familjärare atmosfär. Runt om dig breder det fina landskapet och vinfälten ut sig och du har här alla möjligheter till att kunna koppla av till fullo. Fyll dina dagar med roliga utflykter, slappa i trädgården med ett gott vin eller njut av solens värmande strålar i en av solstolarna du hittar vid utomhuspoolen. Hur dina dagar ska se ut bestämmer du själv, det är ju det som är det fina med att ha semester.

Hemlagade specialiteter och egna viner

Agriturismo Poggio Al Tufo har egen restaurang och det är Signora Ornella som står för kokkonsterna. Det enkla köket (cucina povera) som är så vanligt i Toscana gäller även här, vilket vi är tacksamma för då det innebär god och vällagad mat i traditionell anda. Här kan du sätta tänderna i allt från kallskuret, till hemlagad pasta och vildsvin för att sedan avrunda det med en läcker efterrätt och till maten kan du givetvsi njuta av husets egna viner. Vingården Tommasi producerar inte bara vin här i Toscana utan även i världskända Valpolicella och sydliga Apulien, så när du känner för att vidga dina vyer har du en gedigen vinlista att välja från.

Målerisk stad endast 15 min bort med bil

Nu pratar vi om att vidga vyerna. När och om du känner för att låta dina smaklökar testa på något nytt kan du sätta dig i bilen och köra till Pitigliano, som du har endast 15 min bort. Denna måleriska by ligger vackert uppe på en höjd och ger inte bara ett sagolikt intryck utan bjuder också på en hel del restauranger som du kan prova på.

Läs mer om Agriturismo Poggio Al Tufo

Ena dagen sköna bad, andra dagen kulturella sevärdheter

Det bästa med ett boende i denna del av Toscana, är att du kan få en upplevelsrik semester och få inblick i vad regionen kan erbjuda. Det tar ca en timme att med bil ta sig ut till kusten (ca 64 km) och Orbetello. Här kan du njuta av sköna sol- och badstunder, smaka havets läckerheter och besöka charmiga kustsäder som Porto Santo Stefano. Du kan även köra lite norrut för att få lapa sol från Castiglione della Pescaia's långa sandstrand. Är du sugen på att kombinera kultur med shopping bör du unna dig en dag i Grosseto. Strosa runt i stadens gamla del och slå dig ner på en av de trevliga uteserveringarna med något svalkande att dricka.

En semester här och du har perfekt utgångspunkt

Det finns flera andra trevliga byar du inte bör missa och som du når inom ett par timmar. Ett exempel är charmerande Pienza med sin fantastiska utsikt och smala kullerstensgator. Andra saker att göra i området är att vandra, cykla eller rida och eftersom Lago di Bolsena ligger endast 13 km bort kan du få känna på hur de lokala bor och lever. Sist men inte minst, eftersom du bor nära både Umbrien och Lazio kan du på endast en resa få uppleva tre av landets omtyckta regioner och prova på olika matkulturer, för även om vi befinner oss i Italien varierar rätterna från region till region.

Rummen är rymliga

De åtta rummen, som ligger i två byggnader, är rymliga och möbleringen är enkel utan onödiga detaljer. Golven kan vara i sten eller parkett och de flesta taken är välvda. De är alla utrustade med aircondition, Wi-Fi, kassafack, minibar och badrum med dusch.

Dölj texten
 
 
search map