Hotell i Pistoia i Toscana

Villa Giorgia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är alltså omgivet av ett vackert landskap och läget nära den historiska staden Pistoia är ett extra plus i kanten. Med andra ord har du härifrån en perfekt utgångspunkt att upptäcka den vackra regionen och du når med lätthet flera intressanta städer, byar och sevärdheter.

Koppla av i den härliga trädgården och poolen

Till hotellet finns en stor härlig tomt, lummig och fin. Här finns även ett vackert poolområde med solstolar och terrass där du kan koppla av med något gott att dricka och en bra bok i skuggan. Den tillhörande trädgården sträcker sig en bra bit och här kan du strosa och blicka ut över kullarna och det vackra lummiga landskapet intill.

Läs mer om Villa Giorgia

Utsökt mat i restaurangen

På Villa Giorgia finns en bar samt en restaurang, Ristorante La Locanda, som serverar mycket god mat, vilket vi vet eftersom vi haft nöjet att provsmaka den goda maten. Här kan du alltså njuta av lokala och traditionella rätter i äkta toskansk anda, av goda och välsmakande viner samtidigt som du njuter av den friska luften ute på terrassen.

Upptäck dina omgivningar

Du bor med ett strategiskt läge, ovan Pistoia. Detta innebär att du har flera platser inom lagom köravstånd. Du kan till exempel snabbt ta dig till Pisa, Lucca, Buti, Calci och Vinci liksom till Florens och Chiantidistriktet med alla sina vingårdar. Du har även nära bra shopping om andan faller på. Montecatini Terme med Montecatini Alto har du endast ca 30 minuter bort med bil, och ut till kusten tar det dig endast ca en timme. Två andra måsten som du når inom lagom avstånd är Volterra och San Gimignano. På ca 1,5 timme med bil når du La Spezia varifrån du kan göra dagsutflykter till den omtyckta nationalparken Cinque Terre. Ja, utflyktsmöjligheterna är oändliga!

Komfortabla rum

Det finns 18 rum på hotellet. Obs. De rum som har balkong är av typen fransk. Färgerna samt inredningen är sober och komfortabel. En del av rummen ligger ut mot landsvägen och en del mot dalen. Parkering ingår mitt emot hotellet och garageplats går att hyra på förfrågan.

Läs om rummen på Villa Giorgia

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map