Hotell i Pistoia i Toscana

Villa de' Fiori

 
Villa de' Fiori är inte tillgänglig i dagsläget
Villa de' Fiori är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa de' Fiori ligger ca. 4 km utanför centrala Pistoia och ger dig en lantlig känsla samtidigt som du har fin närhet till ett underskattat historiskt centrum. Med vältränade ben kan du t.o.m. gå in till stan.

Inbjudande atmosfär

De inbjudande gemensamma uppehållsrummen ger inte alls intryck av ett hotell men snarare en välhavande familjs hem och trädgården är en riktig oas som du efter några ögonblick inte har lust att lämna, även om det finns mycket annat att se runt omkring.

Läs mer om Villa de' Fiori

Även för barn

Att sitta under loggiaen med ett glas svalt vitt vin i handen och läsa en bra bok är ren njutning för själen. I det statliga 1600-tals palats finns det i dag inrettade sex rum och två lägenheter (det ena av rummen och lägenheterna har vi valt att inte sälja eftersom vi menar att standarden inte lever upp till resten av huset), som på ett fascinerande sätt kombinerar det antika med det moderna. Det har man försökt på många ställen i Italien men sällan är resultatet så smakfullt som här. Det är lätt att uppslukas av drömmar när tankarna flyger iväg på Villa de' Fiori, så vi håller oss till det kalla fakta. även om villan framstår som mycket elegant och fridfull så är även barn mycket välkomna och den fina lekplatsen vid poolen bjuder till en massa lek.

Slappa vid poolen

I trädgården rätt nära intill ligger poolen (15 x 7 m) men ändå på ett sådant avstånd att de som badar inte stör de som föredrar avslappning vid villan. Här finns även en restaurang.

Välutrustade rum

Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, trådlöst internet, förvarings-box och eget badrum med hårfön och badrock.

Läs om rummen på Villa de' Fiori

Dölj texten
 
 
search map