Agriturismo i Pistoia i Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

 
Tenuta di Pieve a Celle är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta di Pieve a Celle är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna vackra gamla villa från 1850-talet ligger strax utanför den spännande kulturstaden Pistoia. Runt om villan breder en stor trädgård med ekträd och gamla libanesiska cederträd ut sig. Rummen och de gemensamma utrymme på detta lilla lantställe är av en kvalitet vi sällan skådat på 4* hotell, men priserna förblir låga.

Mamma står i köket

Utsikten över backarna och bergen är vacker, stämningen är avslappnad och familjär. Gästerna är välkomna att ta del av ägarens bibliotek och det går utmärkt att äta middag här. Middagen är en sann upplevelse och familjen lagar gärna till det även om det bara är en gäst. Sonen Simone är ingeniör och hjälper till på stället och hans mamma Fiorenza är en mycket duktig kock. 30 € för en 3-4 rätters måltid kan låta lite dyrt, men det är bara tills man har upplevt kvaliteten.

Läs mer om Tenuta di Pieve a Celle

Välskött trädgård med fin pool

I trädgården finns diverse trädgårdsmöbler och en härlig pool på 16 x 8 meter. I den närliggande skogen kan man vandra eller cykla mountainbike. De fem rummen har alla eget badrum, aircondiotion och TV. De är möblerade i god smak och möbler av högsta kvalitet, både moderna och antika. Cesare, mannen i huset är mycket intresserad av konst, både modern och klassisk. Detta kan man se tydliga spår av överallt.

Produktion av vin & olivolja

Villan är i egentligen en del av en stor gård med 17 hektar jord, varav 7 består av vinmarker och de resterande 10 av skog. Gästerna är välkomna att köpa gårdens produkter som är Chianti vin och olivolja.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Tenuta di Pieve a Celle

Läs personliga omdömen av Tenuta di Pieve a Celle som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Tenuta di Pieve a Celle. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 15 omdömen från Tenuta di Pieve a Celle

Himmlen på jord....

Vi havde høje forventninger til vores ophold på Tenuta di Pieve a Celle; alle disse blev overgået med en klar margin...

Läs mer

Perfekt vistelse

Vi har haft en perfekt vistelse, hos mycket gästfria människor. God mat och inte minst mycket tillmötesgående/trevlig service.
Stället ligger centralt för att nå Florens – Lucca – Pisa.

Läs mer

Lokalt läckert och livsglädje

Ett lokalt läckert semesterställe med fantastisk utsikt och främmande djurläten. Dessa kom från ett närliggande zoo. Vi togs emot av ägaren och hans fem hundar, till vår dotters stora förtjusning. Han visade oss runt och när vi sedan kom till rummet blev vi extra glada. Rent, stort, genuint och bra aircondition. Poolen var stor och härligt tempererad. Dock var den inte barnvänlig för en åttaåring som inte kunde bottna. Vi åt middag i trädgården tillsammans med familjen som hade stället och med utsikt över deras vackra olivlund.
Kan helt klart rekommenderas, särskilt om man vill uppleva det äkta Italien.

Läs mer

Helt enkelt utmärkt.

Om man älskar frid, ro, lantliga omgivningar, personlig kontakt med värdarna, vacker utsikt mot bergen och härlig mat – så är detta helt enkelt stället. Det är och förblir en pärla.
Där finns bara fem rum och stället är, skulle jag vilja säga, bäst för par utan barn. Det är för lite plats och faciliteter för en barnfamilj.
Det finns aircondition och bra bad. Många trevliga hörn i huset där man kan sitta och läsa eller kontemplera om man inte har tumme med vädret. Kort avstånd till Florens och Pisa, ca en halv timme och 2 euro i motorvägsavgift. Med andra ord ett perfekt läge.

Läs mer

Personlig övernattning

Väldigt trevlig och personlig plats.
Vacker plats i trädgården som användes för att äta, samt en stor pool.
Enkel frukost.
Mycket bra middagsmeny och personlig service.
Vi var i Pistoia, men vi fann inte denna stad speciella intressant. Möjligen förstod vi inte vad detta område var känt för.

Läs mer

Juli 2014

Fantastiskt härligt ställe med en vacker utsikt och trevliga ljud från det närliggande zoo. Vi bodde på ett rum med egen ingång, som var vackert inrättat och ett härligt stort badrum. Vi fick färska blommor på rummet varje dag. Det kan rekommenderas att beställa halvpension för de lagar helt fantastisk mat, som serveras i stämningsfyllda omgivningar. Frukosten var lika underbar, med hemmagjord sylt och färskskuren frukt. Ett ställe som jag redan har rekommenderat till andra att uppleva.

Läs mer
 
search map