Agriturismo i Pistoia i Toscana

Tenuta di Pieve a Celle

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna vackra gamla villa från 1850-talet ligger strax utanför den spännande kulturstaden Pistoia. Runt om villan breder en stor trädgård med ekträd och gamla libanesiska cederträd ut sig. Rummen och de gemensamma utrymme på detta lilla lantställe är av en kvalitet vi sällan skådat på 4* hotell, men priserna förblir låga.

Mamma står i köket

Utsikten över backarna och bergen är vacker, stämningen är avslappnad och familjär. Gästerna är välkomna att ta del av ägarens bibliotek och det går utmärkt att äta middag här. Middagen är en sann upplevelse och familjen lagar gärna till det även om det bara är en gäst. Sonen Simone är ingeniör och hjälper till på stället och hans mamma Fiorenza är en mycket duktig kock. 30 € för en 3-4 rätters måltid kan låta lite dyrt, men det är bara tills man har upplevt kvaliteten.

Läs mer om Tenuta di Pieve a Celle

Välskött trädgård med fin pool

I trädgården finns diverse trädgårdsmöbler och en härlig pool på 16 x 8 meter. I den närliggande skogen kan man vandra eller cykla mountainbike. De fem rummen har alla eget badrum, aircondiotion och TV. De är möblerade i god smak och möbler av högsta kvalitet, både moderna och antika. Cesare, mannen i huset är mycket intresserad av konst, både modern och klassisk. Detta kan man se tydliga spår av överallt.

Produktion av vin & olivolja

Villan är i egentligen en del av en stor gård med 17 hektar jord, varav 7 består av vinmarker och de resterande 10 av skog. Gästerna är välkomna att köpa gårdens produkter som är Chianti vin och olivolja.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Albergo Villa Marta

Lucca, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Hotel Villa Cappugi

Pistoia, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map