Omdömen från Palazzo Sozzifanti

 
Palazzo Sozzifanti är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Sozzifanti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Sozzifanti

Läs personliga omdömen av Palazzo Sozzifanti som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Sozzifanti. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Birgitta och sällskap från Kungsängen i Sverige bodde på Palazzo Sozzifanti i Pistoia från den 30. augusti till den 4. september 2008.

Vi hade det superbra i Pistoia det tyckte både min man och jag samt våra 3 ungdomar, som var med på resan. Vi bodde högst upp i detta underbara gamla palats. Den mysiga våningen på 143 kvm bestod av flera olika etage, vilket passade oss bra. Ingen hiss fanns att tillgå så vi fick bra motion varje dag. Palatset låg på den äldsta gatan i Pistoia med slingrande pittoreska gränder samt nära till små mysiga restauranger, små affärer och marknadsstånd med frukt och grönt. Värdparet tog väl hand om oss när vi anlände till Pistoia och gav oss många tips på bra matställen m m. De hade också ett hotell utanför Pistoia dit vi fick åka och bada gratis i deras swimmingpool. Ingen depositionsavgift behövde vi heller betala.
Vi besökte både Florens, Siena och Pisa under resan men ingen av dessa städer gick upp mot Pistoia, som var en mysig medeltidsstad med många vackra byggnader i den gamla staden - allt på gångavstånd. Prismässigt var också Pistoia mycket billigare än de större turistorterna - ca 30 % skulle jag gissa. Det fanns inte heller många turister i staden, vilket vi uppskattade. Alla italienare var vänliga och trevliga, varför vi gärna skulle välja Pistoia som resmål igen. Pistoia vill vi därför varmt rekommendera vid ett besök i Toscana!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map