Semesterbostad i Pistoia i Toscana

Palazzo Sozzifanti

 
Palazzo Sozzifanti är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Sozzifanti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Palazzo Sozzifanti uppförande går tillbaka till femtonhundratalet. Det byggdes av en av stadens mäktigaste adelsfamiljer, som hade ett av sina många domiciler här i flera hundra år. Här på Via della Torre bodde de ett stenkast från stadens officiella maktcentrum, Piazza del Duomo med domkyrkan, rådhuset och de andra offentliga byggnaderna.

Som något lite udda hade familjen även en fin trädgård på baksidan av palatset, var de kunde slappna av i skymundan. Idag är palatset uppdelat i fem lägenheter, varav den ena uthyrs på veckobasis. Gästerna i lägenheten har tillgång till gratis cyklar under deras boende.

Läs mer om Palazzo Sozzifanti

Trerumslägenhet med 8 sovplatser
- Lägenheten ligger på tredje våningen, utan hiss, och är 147 m² stor. Den består av ett riktigt stort uppehållsrum med öppet kök (sex plattor, ugn, mikro, diskmaskin och kyslksåp med frysbox), sovrum med tre sovplatser, sovrum med fem sovplatser, badrum med dusch och toalett samt badrum med badkar och toalett. Lägenheten har aircondition.

UPPMÄRKSAMMA: Gratis övernattning för var 6:e betald dag.
Du bor här i en vecka, men betalar bara för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map