Omdömen från Palazzo Puccini

 
Palazzo Puccini är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Puccini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Palazzo Puccini

Läs personliga omdömen av Palazzo Puccini som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Palazzo Puccini. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Bengt och Göthild från Hägersten i Sverige bodde på Palazzo Puccini i Pistoia från den 18. till den 24. september 2011. Sedan fortsatte de till Bologna där de bodde på Hotel Porta San Mamolo.

Jo, tack. Resan gick bra. Pistoia var en trevlig lagom stor stad. Palazzo Puccini låg utmärkt. Lugnt rum åt gården som dock var modernt och lite ”konstigt” utrustat; en stol i ett dubbelrum…, flott badrum helt utan avställningsytor (tror man att man kommer tomhänt vad gäller personliga badrumsprylar??!)
Utmärkt frukost på det närbelägna caféet. Mycket vänlig och hjälpsam värdinna Gloria. Ni har skickat bra hjälpmedel och information innan resan, bortsett från kartorna (Googel) som var svårlästa.

I Bologna trevligt hotell med mkt lugnt läge. En hjälpinformation hur man kommer dit med lokalbuss från järnvägsstationen skulle vara bra. Det var rörigt och brist på taxi när vi anlände. Även här gärna en bättre karta

Totalt sett är vi mycket nöjda med vår vecka. Vi åkte ju utan bil, men besökte Firenze och Prato med tåg. Lucca o Pisa hade vi varit i tidigare, men även dit hade det gått bra att ta sig med tåg.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monica med sällskap från Örnsköldsvik i Sverige bodde på Palazzo Puccini i Pistoia från den 15. till den 16. september 2009.

Är ännu en gång nöjd med bokningen via in-italia! Pistoia var en mysig liten stad MEN idet närmaste helt omöjligt att hitta till hotellet! Bör skyltas upp bättre, idag en i det närmaste helt obefintlig liten notering med namnet vid dörren. Lite svårt att hitta parkering för bilen. Montopoli valdarno var väl i sig inte mycket att säga om "en liten lugn by " helt enkelt. Men ett mycket trevligt och genuint boende vilket också var anledningen till att vi bokade just detta hotell.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Synnöve och fru från Nora i Sverige bodde på Palazzo Puccini i Pistoia från den 15. till den 16. augusti 2009.

Det var ett mycket trevligt rum och verkligen udda, väldigt fint renoverat. Matställe fick vi hjälp med.
Svårt att hitta, mycket enkelriktat, ingen skylt. Men verkligen fin liten stad. Vi var där när det var helgdag(lördag) svårt att säga om det är stökigare en vanlig vardag.
Det var ett fint besök, vi åker nog tillbaks.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Mats och Carina från Helsingborg i Sverige bodde på Palazzo Puccini i Pistoia från den 27. till den 29. juni 2009.

Pistoia - Palazzo Puccina Ett helt otroligt hus, ett kulturhus med tak- och väggmålningar som är renoverat för 3,5 miljoner Euro och har numera nya fräscha moderna möbler. Allt av högsta klass. Bra frukost åt man på ett kafé 50m bort. Kvinnan som arrenderar hotellverksamheten är jättetrevlig, pratar engelska och delar gärna med sig av sina erfarenheter. Pistoia är värt ett besök, har dessutom i början på juli Pistoia-blues, några dagar med artistuppträde, även Lucca har det, i år har de riktiga världsartister, kolla på deras websidor.
Kan varmt rekommenderas. Tack in-italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map