Hotell i Pistoia i Toscana

Palazzo Puccini

 
Palazzo Puccini är inte tillgänglig i dagsläget
Palazzo Puccini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Pistoias fascinerande (och förbisedda) historiska centrum ligger detta vackra palazzo som går tillbaka till 1400-talet. Namnet härstammar inte från den berömda komponisten från Lucca utan från en lokal filantrop, Niccolò Puccini, som föddes här i slutet av 1700-talet. Idag är byggnaden varsamt renoverad och erbjuder 10 smakfulla rum - alla på 2:a våningen - var gammalt och modernt möter varandra.

Det har naturligtvis inte tillåtits att ändra för mycket på byggnaden så rummens storlek och utseende varierar utan att någon av dem varken kan kallas små eller tråkiga. Alla rum är utrustade med nytt badrum, aircondition, flatscreen-TV med satellitkanaler, internet, litet kylskåp och säkerhetsbox.

Läs mer om Palazzo Puccini

Här finns hiss och gemensamt uppehållsrum. Palazzo Puccini öppnade först i oktober 2008 och priserna är än så länge ytterst överkomliga för att inte säga väldigt låga. Efter vår bästa övertygelse borde de vara väsentligt högre men det ska nog komma. OBS: Frukosten intas int epå Palazzo Puccini men på ett närliggande cafè.

Dölj texten
 
 
search map