Hotell i Pistoia i Toscana

Hotel Villa Cappugi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo mitt i naturen och nära en trevlig medeltida stad

Hotel Villa Cappugi ligger mitt i det vackra landskapet i norra Toscana, och endast ett par kilometer från den härliga medeltida staden Pistoia som har lyckats bestå som en välbevarad hemlighet. Det betyder, att du kommer möta ytterst få turister i den trevliga staden, som samtidigt är full av stämning, många caféer och restauranger, ett bra handelsliv och ett stort urval av spännande attraktioner... så du ska inte låta dig skrämmas av att Pistoia inte är lika känd som Siena, Lucca och alla de andra toscanska städerna.

Nyttja alla trevliga utflyktsmöjligheter

Hotellet ligger precis norr om Pistoia, och därmed är du mycket nära de vackra bergen där du kan åka på utflykt till alla de små landsorterna i bergen som också bjuder på många lokala restauranger. Tillhör du de aktiva, kan du också välja att spendera semestern på två hjul - och även här kommer bergen ge dig många utmaningar. Det finns en tågstation i Pistoia, så du kan lätt ta dig till både Florens och de andra grannstäderna, utan att behöva tänka på att hitta en parkeringsplats. Om du däremot vill ta dig lite längre bort, är det en bra idé att ha en (hyr)bil, för då ligger hela norra Toscanas landskap framför dina fötter - och du kan dessutom ta dig en dagstur till havet, eller kanske en operaföreställning under öppen himmel precis utanför Lucca där man avhåller en Puccini-festibal varje sommar. Om du är intresserad av marmor, kan vi också rekommendera en spännande utflykt till de kritvita marmorbrotten i Carrara, där självaste Michelangelo hämtade sin marmor till sina berömda statyer vilka du kan beundra både i Florens och i Rom.

Läs mer om Hotel Villa Cappugi

Här hittar du ett stort urval av olika faciliteter och tjänster

Hotellet bjuder i stort sätt på all den komfort du kan önska dig. Som gäst i ett av de 70 rummen, har du tillgång till en stor pool, tennisbanor, fotbollsplan, park, internationella tidningar, tvätt-service och restaurang där du kan njuta av en god måltid. Hotellet nyttjas ofta till konferenser, då här finns goda mötesfaciliteter och wifi på hela området. Du har naturligtvis också möjlighet att parkera. Hotellet erbjuder en härlig frukostbuffé, med ett stort urval av både salta och söta rätter.

Njut av semestern på din egen balkong eller terrass

Rummen har alla en god standard, och är fint inredda i klassisk stil. Rummen finns i olika kategorier, och alla har balkong eller terrass, aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön.

Läs om rummen på Hotel Villa Cappugi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map