Omdömen från Artemura

 
Artemura är inte tillgänglig i dagsläget
Artemura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Artemura

Läs personliga omdömen av Artemura som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Artemura. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mia med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Artemura i Pistoia från den 27. till den 30. oktober 2009.

Hej, först och främst kan ni kolla med era resenärer om de flyger Flyjet till Milano. I så fall landar man på terminal 2 där Maggiore inte har någon biluthyrning. Det var INTE kul att behöva mecka med att ta sig till terminal 1 för biluthämtning och -lämning. Hade vi vetat det hade vi valt Avis som hade kontor i Terminal 2. Annars är er service eminent, men kom gärna ihåg att påpeka detta vid bilbokning i Milano. Det kommer nästa kund uppskatta. Ni får gärna sätta ut GPS-koordinater på kartorna som ni skickar med! Pistoia var en "vanlig" italiensk stad och det var kul att bo mitt i den i en lägenhet och känna sig lite vardaglig. Bra geografiskt läge för utflykter. Man fick gratis P-biljett "no problems with the police". Man tackar. Vi åkte på utflykt till Solens mat-ställe i Chianti och åt fantastisk mat. Men det var inte så dumt att handla färsk pasta på torget i Pistoia, heller. Urusel turistbyrå, dock. Så dålig att den var kul. Från Chianti var det ju inte alltför långt till The Mall, en outlet med Marni, Bottega Veneta, YSL etc.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Britt och Sven från Öckerö i Sverige bodde på Artemura i Pistoia från den 30. mars till den 7. april 2009.

Vi tillbringade först tre dagar i Florens. Vädret var så där mycket regn som gjorde att vi avstod från en planerad trip till Fiesole. Men vi hade fullt upp ändå. En höjdpunkt var operan La Traviata, vi hade köpt biljetter hemifrån,det kan vi rekommendera jag tror inte vi hittat dit annars.På måndag tog vi tåget till Pistoia. Vi blev glatt överraskade när vi såg vår fina lägenhet på Artemura som skulle bli vårt hem i åtta dagar. Vi hade planerat hyra bil men ändrade oss och åkte tåg och buss i stället.Vi åkte tåg till Lucca och Pisa, fantastiskt att se det lutande tornet i verkligheten.Nästa dag tog vi bussen till Abeton en resa på enoch enhalv timme upp i bergen. Där låg snön två meter hög i skogen och skidliftarna var fortfarande igång.Underbara vyer under bussresan.Vi tog också tåget till Viareggio vid kusten den dagen kom värmen på allvar 23 grader!! Montecatini och bergsstaden Alto en fin utflykt. Buss igen till Empoli och Vinci -Leonardos hemstad med ett fantastiskt museum.Mycket god mat och gott vin både på retaurang och i vår lägenhet förgyllde resan. Vi kommer gärna igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Kerstin och sällskap från Strängnäs i Sverige bodde på Artemura i Pistoia från den 12. till den 18. september 2008.

Vi är mycket nöjda med vår Italienresa. Staden Pistoia är trevlig och genuin, inte så "turistig", men vi hade inte förstått att det var en så stor stad (100 000 invånare). Det är trångt och svårt att hitta och köra bil i stadskärnan, där vårt hotell låg. Många bra restauranger med mycket god mat till vettiga priser. Det finns ett litet salutorg (som vi hade svårt att hitta innan vi fick tag på en karta) med frukt- och grönsaksmarknad. Där finns också småbutiker med livsmedel, men det är dyrt! Bättre att åka till den stora mataffären i utkanten av stadskärnan, precis vid muren, även om det är väldigt svårt att hitta parkeringsplats. Bilar överallt!
Vårt boende var jättebra. Vi fick en väldigt fin lägenhet som var smakfullt inredd och utrustad med allt vi behövde, t o m en diskmaskin. En väldigt fin innergård där det fanns bord och stolar under presenningstak så man kunde välja att sitta i solen eller i skuggan. Väldigt trevlig personal på hotellet. Det enda som kunde vara bättre var frukosten. Den var lite tråkig (skivat formfranska enda brödet) men det vanliga fanns, utom ägg.
Man kunde hyra parkeringsplats på en privat gård genom hotellet. Det var lite dyrt, men nästan nödvändigt eftersom det var så svårt att hitta vanlig parkeringsplats. Italienarna själva parkerar tätt, tätt, tätt, man kör tills det tar emot. Vi hyser stor beundran för deras förmåga att fickparkera, men som sagt det kan bli lite märken på bilarna.
Elkontakterna är lite annorlunda mot våra. Tunna enkla stickproppar passar, men däremot inte jordade kontakter. Till hårfön, laptop, vattenkokare o likn behöver man en adapter. Hotellet tillhandahöll såna.
Vi är också nöjda med servicen från In-italia, bra underlag och information.
Vi uppskattade påminnelsen om att det var dags att slutbetala. Det hade varit ännu bättre om vi också fått med en broschyr el liknande om Pistoia och allra helst en gatukarta.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Jonas med sällskap från Jönköping i Sverige bodde på Artemura i Pistoia från den 26. till den 29. juli 2008.

Hej!Vi är jättenöjda med Pistoia och Artemura.Trevligt boende, rena och snygga rum. Jättefin miljö både utvändigt och invändigt.Bra service från personalen. Frukosten typisk sydeuropeisk....
Dag ett besökte vi Florens, dag två Cinque Terre och Pisa. Tredje dagen var vi i Siena och San Gimignano. Härlig resa tillbaka till Pistoia på småvägar genom underbart landskap.Återkommer gärna till Artemura. Bra bas för dagsutflykter.Kontakten med er har också varit bra. Inget att anmärka på!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ingela med sällskap från Borås i Sverige bodde på Artemura i Pistoia från den 17. till den 24. juni 2008.

Vi har haft det väldigt bra. Boendet var fantastiskt bra och vi kan verkligen rekommendera både hotell Artumura och Pistoia till andra resenärer.Att få bo i en sådan fantastisk byggnad som detta gamla ombyggda recidens kändes jättebra.Fina totalt nyrenoverade lägenheter, bättre kan det inte bli. Inte att förglömma den vänliga serviceanda som fanns hos personalen på hotellet.Vi åkte med egen bil till Italien och hotellet har tillgång till inhängnad parkering c:a 5 minuters promenad från hotellet.Pistoia ligger väldigt bra till för alla typer av utflykter.För vår del såg våra utflykter ut enligt följande;- Vi hade en heldag till Chianti-området och besökte bla Panzano och Greve in Chianti och i området finns det massor med vingårdar att besöka- En dag besökte vi den fantastiska staden Arezzo med omgivningar
- La Spezia och "de fem byarna" Cinque Terre fick också besök av oss en heldag- Tåget till Florens från Pistoia kan vi verkligen rekommendera. Om jag minns rätt kostade det bara 4 euro per person tur o retur. Hur bekvämt som helst. Slippa parkeringsproblem i Florens bara det är värt massor- Kusten norr om Pisa ligger väldigt bra till för den som vill sola och bada. Tar c:a en timma med bil att komma dit
- Pistoia är en jättefin stad. Eftersom man bor mitt i centrum så finns allt bakom knuten. Fina mysiga restauranger och kaféer, en hel del affärer och inte att förglömma det lilla salutorget som omgärdades av små delikatessaffärer- Vi gjorde även utflykter i byarna som omgärdade Pistoia. Jättefina byar som klättrade utmed bergskanterna. Man fattar inte hur det går att bygga dessa byar direkt mot berget, men det är en annan historia att fundera över. Efter en som ni förstår jättebra vecka i Italien gick vår resa hemåt via Rhen och Moseldalen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map