Semesterbostad i Pistoia i Toscana

Artemura

 
Artemura är inte tillgänglig i dagsläget
Artemura är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pistoia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Artemura ligger i hjärtat av Pistoia, en av Toscanas finaste men tyvärr ofta förbisedda historiska städer. Det är svårt att förstå hur denna stad som är full av historiska byggnader, goda restaurangeroch trevliga kafèer inte präglas mer av turismen.

Här bor man ett stenkast från några av stadens stora sevärdheter som Piazza della Sala och stadens huvudtorg Piazza del Duomo med sina imponerande arkitektoniska pärlor som medeltidspalatset Palazzo Comunale, Palazzo Pretorio, domkyrkan med sitt överväldigande silveraltare, och inte minst Palazzo dei Vescovi , där det idag finns ett arkeologiskt museum. Från Pistoia kommer man även snabbt och lätt (med tåg eller bil) till städer som Florens (35 km), Lucca (42 km) och Pisa (67 km).

Läs mer om Artemura

Artemura ligger i en nyrenoverad (2006), vacker byggnad från 1700-talet, Palazzo Fancelli . Byggnaden framstår snygg och välskött och man har verkligen förstått att skapa en atmosfär där antik elegans och stil möter nytt och gammalt. Du går in i en imponerande ljus hall, med valv i taket och schackrutigt marmorgolv, och här finns även receptionen. Från hallen kan du fortsätta ut i den stämningsfulla trädgård, med en söt fontän från 1700-talet och Sankt Andrea Kyrkans absis i bakgrunden.

Artemura har i allt 20 funktionella och praktiska lägenheter. Varje lägenhet är unik med tanke på möblering och stil. Möbleringen är typisk Toscansk och man har modigt men med stor success, piffat upp stilen med etniska element och färger.

Lägenheterna ligger på första, andra, tredje eller fjärde våningen. Vissa av lägenheterna har aircondition, värme element och satellit TV. Mot betalning kan man använda telefon, internet och tvättstuga. Gäster som kommer med bil kan få ett tillfälligt tillstånd att parkera gratis på någon stadens parkeringar.

OBS: Den fina trädgården används då och då till bröllopsfester och andra arrangemang.

Lägenheterna på Artemura

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

är på 43 m², och består av vardagsrum med kokvrå och matbord och stolar till 4 personer samt bäddsoffa till två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett, dusch/badkar och hårfön.

Tvårumslägenhet med loft och 4/6 sovplatser

är på 87 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och matbord och stolar för 6 personer samt dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, öppet loft med en dubbelsäng samt ett eller två badrum med toalett, duch/badkar och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map