Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man har aldrig sett tillräckligt i Toscana. Gång efter gång upptäcker man nya, trevliga och spännande ställen i denna fantastiska region. Det är därför lite obegripligt varför så få känner till Pistoia, och turister lyser med sin frånvaro.

Med sin belägenhet mellan Florens och Lucca skulle man kunna tro att den lilla stadens gator alltid är fulla av turister men så är inte fallet. Detta trots att Pistoia har minst lika mycket att erbjuda som andra städer i Toscana. Både när det gäller historia, pampiga byggnader, konst och en härlig stämning.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stadens historiska centrum är en sann skattkista för de som är intresserade av Medeltiden, och då framförallt området omkring den gamla marknadsplatsen. Här försegår det handel från morgon till kväll precis som det gjort från tidernas begynnelse. Det finns också ett gott utbud av butiker och affärer.

För de som inte är intresserade av vare sig Medeltiden eller shopping behöver ändå inte bli besvikna! I Pistoia finns nämligen ett mycket bra utbud av mysiga cafeér och barer samt goda restauranger i alla prisklasser.

Läs mer om Pistoia

Dölj texten
 
 

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map