Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man har aldrig sett tillräckligt i Toscana. Gång efter gång upptäcker man nya, trevliga och spännande ställen i denna fantastiska region. Det är därför lite obegripligt varför så få känner till Pistoia, och turister lyser med sin frånvaro.

Med sin belägenhet mellan Florens och Lucca skulle man kunna tro att den lilla stadens gator alltid är fulla av turister men så är inte fallet. Detta trots att Pistoia har minst lika mycket att erbjuda som andra städer i Toscana. Både när det gäller historia, pampiga byggnader, konst och en härlig stämning.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stadens historiska centrum är en sann skattkista för de som är intresserade av Medeltiden, och då framförallt området omkring den gamla marknadsplatsen. Här försegår det handel från morgon till kväll precis som det gjort från tidernas begynnelse. Det finns också ett gott utbud av butiker och affärer.

För de som inte är intresserade av vare sig Medeltiden eller shopping behöver ändå inte bli besvikna! I Pistoia finns nämligen ett mycket bra utbud av mysiga cafeér och barer samt goda restauranger i alla prisklasser.

Läs mer om Pistoia

Dölj texten
 
 

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map