Omdömen från Santa Croce in Fossabanda

 
Santa Croce in Fossabanda är inte tillgänglig i dagsläget
Santa Croce in Fossabanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pisa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Santa Croce in Fossabanda

Läs personliga omdömen av Santa Croce in Fossabanda som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Santa Croce in Fossabanda. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Christer med sällskap från Tibro i Sverige bodde på Santa Croce in Fossabanda i Pisa från den 19. till den 26. maj 2011.

Tack för en otroligt bra hjälp med vår resa till Pisa. Den info vi fick genom er stämde till 100%. Pisa är nog en stad som många verkar missa att bo i. De flesta turister som vi träffade på bodde på andra ställen runt om och åkte in till staden för en dag. Vi som bodde där i en hel vecka lärde känna staden tror jag på ett annat sätt, vi åt på några restauranger de flesta dagar och blev på det sättet igenkända. det resulterade ofta i att det blev något extra till efterrätt som vi inte behövde betala för. Ett trevligt sätt att visa uppskattning. Hotellet kan vi verkligen rekommendera rent och snyggt god frukostmat. Man blir väckt kl. 07.00 av först en tupp sedan av klockorna i tornet kl 7.00 samt 7.30. Att bo i Pisa är perfekt ta bussen till havet ca. 20 min. Eller bussen til Lucca en stad som inte ska missas. Eller ta tåget till Firenze ca 1 tim. det finns hur mycket som helst att berätta om men vi kan varmt rekommendera staden.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 1 Vuxen, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Helena med sällskap från Älmhult i Sverige bodde på Santa Croce in Fossabanda i Pisa från den 18. till den 19. september 2009.

Sista natten i Pisa
Sista dagen och natten tillbringade vi i Pisa. Trevlig liten stad, överträffade faktiskt mina förväntningar. Det lutande tornet drar naturligtvis massor av turister, och som sevärdhet är den snabbt avklarad.
Vi bodde i det före detta klostret Santa Crose in Fossabanda, som blev en positiv överraskning. Mycket enkla men vackra rum, för att inte tala om de välbevarade väggmålningarna i korridorerna. Den gamla klostergården inger ett härligt lugn. Man kan inte tro att utanför murarna finns en livlig stad. Vi hade väldigt gärna tillbringat en natt till på detta underbara hotell, för lugnet och den inre ron man kände.

Vi upplevde In-Italia som en mycket professionell resebyrå med bra service och kunnig personal som gav oss många bra råd.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lars med sällskap från TULLINGE i Sverige bodde på Santa Croce in Fossabanda i Pisa från den 22. till den 24. september 2009.

Hej och tack. Vår resa var lyckad. Pisa var bara starten, vi hyrde bil i Pisa och bilade upp till Cinqu Terre där vi var tre dagar för att sedan åka ner till ett hus i Ravi som vi disponerar.
Övernattningen i Santa Croce in Fossbanda var mycket bra och motsvarade vår förväntningar. Det är ju en mycket speciell miljö att bo i. Vi uppskattade särskilt möjligheten att äta frukosten ute på gården.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map