Hotell i Pisa

Santa Croce in Fossabanda

 
Santa Croce in Fossabanda är inte tillgänglig i dagsläget
Santa Croce in Fossabanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pisa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Santa Croce in Fossabanda ligger i Pisa endast tio minuters promenad från det historiska centrum och promenaderna vid Arno-floden. Det berömda Mirakeltorget med det Lutande Tornet ligger också på gångavstånd (ca. 2,5 km).

Santa Croce in Fossabanda var från början ett kloster för nunnor som byggdes på 1300-talet. Hela klostret blev renoverat i slutet av 1990-talet och inrett som hotell. Man har lagt stor vikt vid att bibehålla den gamla prägeln och charm. De gamla cellerna har renoverats och fått egna badrum med toalett och dusch samt hårtork. Möbleringen är enkel men det finns både telefon och TV samt aircondition.

Läs mer om Santa Croce in Fossabanda

Här finns totalt 67 rum fördelade på två våningar samt i en äldre och en nyare del. Hotellet är dessutom utrustat med reception, frukostrestaurang, bar, auditorium, möteslokaler och parkeringsplats. Klostergården har blivit till hotellets stämningsfulla trädgård där det finns möjlighet att sitta och koppla av fast att man befinner sig mitt i centrala Pisa.

Dölj texten
 
 
search map