Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Flyg direkt till Pisa, eller med en mellanlandning

Pisa är en otroligt populär destination för svenskar som gärna vill uppleva Italien, i synnerhet Toscana. Ska du spendera semestern i Ligurien, och till exempel besöka Cinque Terre, kan du också med fördel nyttja Pisa flygplats till din resa. Pisa flygplats har direkta förbindelser med Sverige och Danmark under sommarhalvåret (april-oktober), och flygplatsen ligger i direkt anslutning till motorvägen, så det är enkelt att komma vidare till semesterbostaden, eller till andra destinationer i landet. I skrivande stund flyger Ryanair och Norwegian direkt till Pisa flygplats.

Populära hotell och lägenheter i Pisa

Karta över Pisa och andra resmål i området

Med kartan kan du enkelt hitta hotell i Pisa eller i en av alla de andra städer och resmål som ligger i denna del av Toscana. Du kan också se alla sevärdheter i området, samt kontrollera avstånd till flygplatserna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Mer information inför din resa till Pisa

Pisa ligger i den nordvästra delen av Toscana, vid floden Arno innan den löper ut i det Tyrrenska havet. Staden är den stjätte största staden i Toscana med cirka 90.000 invånare (200.000 invånare i kommunen).

Pisa har blivit synonymt med det lutande klocktornet - ofta kallat Det lutande tornet i Pisa - som tillhör stadens katedral på Piazza dei Miracoli. Men staden har mer att bjuda på än bara det lutande tornet. Faktiskt är klocktornet endast en av fyra betydelsefulla historiska byggnader på Piazza dei Miracoli, som 1097 utsågs till världsarv av UNESCO. Utver klocktornet rymmer torget också domkyrkan, dopkapellet och kyrkogården Camposanto, som tillsammans med klocktornet utgör Pisas kulturella och religiösa centrum. Vill du veta mer om Piazza dei Miracoli, så kan du besöka Wikipedias sida om torget här.

Pisa är också befriande nog, en oförstörd stad, trots antalet turister som välfärdar till platsen för att se det lutande tornet. Större delen av stadens historiska centrum är mycket välbevarat - och Pisa rymmer faktiskt fler spår från medeltiden än Rom, och fler romerska lämningar än Florens.

Dessutom är Pisa staden, där du kan uppleva en av de vackraste och mest stämningsfulla sommarfester i Italien: den årliga festen för stadens skyddshelgon, San Ranieri, vilken går av stapeln i mitten av juni (16-17 juni). Här klär representanter för stadens borgare sig i traditionella kläder, medan stadens norra kvarter symboliskt slåss om erövringen av bron Ponte di Mezzo, mot det södra kvarteret. Festens största och mest spektakulära händelse sker den första kvällen vid solnedgång, när staden lyses upp av stearinljus och skapar en unik och magisk atmosfär som du inte kommer att uppleva på några andra städer i Italien.

>>> Läs mer om stadens historia här

Resor till Pisa med direkt flyg från Sverige eller Danmark kan bokas här på sidan, tillsammans med en härlig semesterbostad och möjlighet att välja till hyrbil. Kom ihåg att du täcks av en resegaranti när du bokar alla tre delar på en och samma gång här hos In-Italia.

Flyg från Arlanda, Landvetter, Skavsta och Kastrup

Du kan flyga till Pisa från Arlanda, Landvetter, Skavsta och Kastrup i Köpenhamn, antingen direkt eller med en mellanlandning. När du boka din resa till Pisa med In-Italia väljer du själv avresedatum och reslängd - allt från en långweekend till längre uppehåll.

Pisa - paketresor med resegaranti

Som medlem av danska Rejsegarantifonden ger vi även våra svenska resenärer full säkerhet för deras resa till Pisa. Vi lever upp till en rad finansiella krav, och fonden säkrar dig helt kostnadsfritt. Våra paketresor är sammansatta av regulgärflyg från kända flygbolag, bilhyra hos godkända uthyrare, och handplockade semesterlägenheter, hotell och villr som löpande besöks av våra egna resekonsulter.

Hyr en bil på Pisa flygplats med fri kilometer och alla försäkringar

De flesta som reser till Pisa flygplats, ska inte stanna i själva staden, utan åka vidare till ett av alla de resmål framförallt Toscana eller Ligurien erbjuder - och därför är behovet av en hyrbil stort. Urvalet av hyrbilar på Pisa flygplats är stort, men som på alla andra resmål vi erbjuder på In-Italia, har vi valt att endast förmedla hyrbilar från utvalda, erkända biluthyrningsbolag, som t.ex. Avis, Hertz och SIXT. I sökmotorn kan du jämföra priser på lediga hyrbilar online, och får mer information om att hyra bil i Pisa

>>> Sök priser på billiga hyrbilar på Pisa flygplats här

Boka din resa till Pisa online, och få det lägsta priset

Hos In-Italia samlar vi produkter från ledande leverantörer och jämför priserna till dig. På det viset får du det bästa av två värdar: det lägsta priset från nätet, och säkerheten vid att handlar med en resebyrå som är medlem av Rejsegarantifonden och som följer paketreselagen. Du får alltså det bästa och lägsta priset online, både p flygbiljetten till Pisa, hyrbilen på Pisa flygplats och semesterbostaden i Toscana.

Sök först efter helt rätt semesterbostad, hotell eller villa - därefter väljer du flyg, och sist eventuell bilhyra. Trevlig läsning och trevlig resa!

 
search map