Hotell i Pisa

NH Pisa

Exempel på dubbelrum Exempel på dubbelrum Exempel på dubbelrum superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära stans händelserika centrum

Ett modernt och rent hotell, beläget precis bakom centralstationen. Framför hotellet hittar du en hållplats, varifrån du kan ta en buss till flygplatsen på 10 minuter. Florens ligger endast en timmes tågfärd bort, och det tar endast 20 minuter att gå till det lutande tornet.

Minnesvärda promenader

En promenad härifrån till det lutande tornet, kommer inte vara tråkigt på något vis, då du kommer att gå genom Pisas historiska centrum, med alla dess frestande historiska plaster fulla av restauranger, barer, butiker och eleganta torg. Så om du inte har bråttom fram, kan du ta dig tid att besöka dessa platser på din tur - och njuta av den härliga stämningen på ett eller flera torg.

Gå i Galileis fotspår

När du nu är vid tornet, bör du också besöka katedralen (Duomo), den största i Europa på den tiden då den byggdes. På samma torg hittar du också den cirkulära byggnaden, "Baptisteriet", som är den plats där Galileo Galilei döptes. Därutöver hittar du här också il Caposanto, en monumental kyrkogård.

Allt du har behov av

Men hänsyn till tjänster och faciliteter är NH Hotel precis det man kan förvänta sig av ett 4-stjärnigt hotell - här får du bra värde för pengarna.
På Ristorante dei Cavalieri finns rika möjligheter att introduceras till det toscanska köket. På morgon serveras också frukostbuffén här.
Barområdet är ett bra ställe för en liten drink före eller efter middagen, och här kan du också köpa lättare snacks eller en sallad. Hela hotellet har gratis wifi, och det finns privat parkering till dig som ankommer i bil.

Läs mer om NH Pisa

Renoverade eller klassiska rum

Hotellet har fler än 100 rum i olika stilar. Standardrummen är mer klassiska, medan superiorrummen är lite större och mer moderna. Från sjätte våningen har rummen en egen terrass (balkong) med en fantastisk utsikt över staden och torget framför centralstationen. Alla rum är utrustade med satellit-TV med internationella kanaler, gratis wifi, kaffe- och tefaciliteter och minibar, kassaskåp, aircondition samt privat badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bonanno

Pisa, Toscana

Kraft Hotel

Florens, Toscana

Hotel Bologna

Pisa, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map