Hotell i Pisa

Hotel La Pace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det trestjärniga Hotel La Pace är ett enkelt men funktionellt hotell som rekommenderas för kortare vistelser. Här finner du komfortabla rum, en utmärkt bar, TV-lounge och cykeluthyrning i receptionen. Att gå till centrala Pisa tar dig endast några få minuter. Placeringen är bra och central: du bor vid centralstationen och inte ens 2 kilometer från flygplatsen.

Oavsett om Pisa är din första utgångspunkt för en rundresa i Toscana eller om du planerar att flyga vidare bjuder staden på ett intressant kulturarv, som är värt att lägga en dag på att utforska. Förutom Det Lutande Tornet (ca. 20 min promenad från hotellet) finner du katedralen med dess marmorfasad samt nationalmuseet Palazzo Reale som ligger i ett palats från 1500-talet. Där utöver är det historiska centrumet fullt med charmiga små butiker, trattorior och barer runt om Corso Italia. Du kommer inte ha tråkigt i Pisa.

Trevliga restauranger runt hörnet

Hotel La Places atmosfär är lite traditionell och hotellet erbjuder en utmärkt service. Om morgonen kan du njuta av en god frukostbuffé och om eftermiddagen kan du slappa med en espresso eller kall dryck i lounge-baren. Här kan du också köpa lättare snacks. I TV-rummet kan du se din favoritsport.

Det finns ingen restaurang på hotellet men du ska inte gå längre än runt hörnet så finner du flera möjligheter för att njuta en god, toskansk middag. Wi-Fi är gratis och du har tillgång på hela hotellet. Reser du på affärsresa kan du använda hotellets mötesfaciliteter. Personalen i receptionen är hjälpsam.

Läs mer om Hotel La Pace

Traditionella och komfortabla rum

Hotellets 65 rum är alla inredda i traditionell stil. Alla rum har eget badrum (med hårfön), luftkonditionering, satellit-TV, förvaringsbox, telefon och gratis Wi-Fi.

Läs om rummen på Hotel La Pace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map