Omdömen från Hotel Bologna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Bologna

Läs personliga omdömen av Hotel Bologna som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Bologna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint läge för att uppleva Pisa

Fint och enkelt hotell, men man ska ha en övernattning i Pisa. Det fanns möjlighet att bevara bagaget, vilket var riktigt bra. Det var dessvärre rätt lyhört och sängen var inte bra, så det blev inte den avslappnande hotellövernattningen vi hade sett fram emot.

Pisa som semester-destination

Vi tog tåget mellan flygplatsen och Pisa och gick till hotellet, vilket inte tog så lång tid - och tåget kör rätt ofta. Enkelt och billigt sätt att komma till och från flygplatsen.

Hotel Bologna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Bologna
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Bologna

Pisa som semester-destination

Hotel Bologna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Bologna
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Bra läge i Pisa centrum

Vi hade 1,5 dygn i Pisa. Hotellet ligger mitt i Pisa och nära till allt.
Det var mycket varmt i staden, så vår oas blev den Botaniska trädgården. Härligt ställe, nära det lutande tornet.
Bra hotell med bra frukostbuffé.

Pisa som semester-destination

Hotel Bologna
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Bologna
Dubbelrum
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Bologna i Pisa från den 23. till den 27. september 2008. Innan dess hade de bott på Hotel Europa & Concordia i Alassio amt Hotel Grande Albergo i Sestri Levante.

Pisa var ganska tråkigt jämfört med de andra orterna. Hotellet var fyrstjärnigt men lite mörkt och kyligt på rummet. Vi var ju där i slutet på säsongen så det hade börjat bli kyligt.
Vi tog tåget till Lucca som var sevärt, men mycket restaureringsarbeten pågick i kyrkorna och flera var stängda trots att vi betalat biljetter till dem. Vet ej om det var tillfälligt under siestan eller om det var för säsongen.
Nu är vi en massa minnen rikare och arbetar just nu på att planera för fler nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Grand Hotel Bonanno

Pisa, Toscana

NH Pisa

Pisa, Toscana

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti

Caselsa

Certaldo

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map