Hotell i Pisa

Hotel Bologna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det inbjudande hotellet bjuder på avkoppling omgivet av historiska kulturella sevärdheter där du finner de flesta sevärdheter inom mycket kort avstånd. Hotel Bologna erbjuder dessutom cykeluthyrning om du vill se dig omkring i Pisa på två hjul. Tågstationen ligger också endast 5 minuters promenad från hotellet och motorvägen som förbinder Pisa med Florens och kuststaden Livorno, ca. 3 km bort.

Njut av atmosfären på hotellets terrass

Hotel Bologna har en trevlig bar/lounge där du kan njuta av en kopp kaffe om morgonen eller något svalkande att dricka om kvällen efter en lång dag med upplevelser. Den alltid trevliga och tillmötesgående personalen hjälper gärna till med frågor och nyttig information som gör din vistelse på Hotel Bologna optimal. Frukosten består av en välsorterad buffé med frukt, pålägg, färskt bröd och kakor. Frukosten kan avnjutas på terrassen i innergården eller tas med som take-away om du har en tidig utcheckning.

Hotellet erbjuder parkering på deras egen parkeringsplats men var uppmärksam på att vi inte kan förboka plats. Har du behov för att tvätta kläder eller önskar äta din frukost i sängen erbjuder Hotel Bologna både tvätteri-service och room-service.

Läs mer om Hotel Bologna

Hög komfort på rummen

Hotel Bologna består av 64 rum som varierar i storlek och kategorier. Samtliga rum är utrustade med aircondition, gratis wi-fi, satellit TV, förvaringsbox, minibar och eget badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bonanno

Pisa, Toscana

NH Pisa

Pisa, Toscana

Marignolle Relais & Charme

Florens, Toscana

Populärt i Toscana

search map