Hotell i Pisa

Hotel Bologna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det inbjudande hotellet bjuder på avkoppling omgivet av historiska kulturella sevärdheter där du finner de flesta sevärdheter inom mycket kort avstånd. Hotel Bologna erbjuder dessutom cykeluthyrning om du vill se dig omkring i Pisa på två hjul. Tågstationen ligger också endast 5 minuters promenad från hotellet och motorvägen som förbinder Pisa med Florens och kuststaden Livorno, ca. 3 km bort.

Njut av atmosfären på hotellets terrass

Hotel Bologna har en trevlig bar/lounge där du kan njuta av en kopp kaffe om morgonen eller något svalkande att dricka om kvällen efter en lång dag med upplevelser. Den alltid trevliga och tillmötesgående personalen hjälper gärna till med frågor och nyttig information som gör din vistelse på Hotel Bologna optimal. Frukosten består av en välsorterad buffé med frukt, pålägg, färskt bröd och kakor. Frukosten kan avnjutas på terrassen i innergården eller tas med som take-away om du har en tidig utcheckning.

Hotellet erbjuder parkering på deras egen parkeringsplats men var uppmärksam på att vi inte kan förboka plats. Har du behov för att tvätta kläder eller önskar äta din frukost i sängen erbjuder Hotel Bologna både tvätteri-service och room-service.

Läs mer om Hotel Bologna

Hög komfort på rummen

Hotel Bologna består av 64 rum som varierar i storlek och kategorier. Samtliga rum är utrustade med aircondition, gratis wi-fi, satellit TV, förvaringsbox, minibar och eget badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork.

Läs om rummen på Hotel Bologna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Bologna

Läs personliga omdömen av Hotel Bologna som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Bologna. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Hotel Bologna

Bra läge i Pisa centrum

Vi hade 1,5 dygn i Pisa. Hotellet ligger mitt i Pisa och nära till allt.
Det var mycket varmt i staden, så vår oas blev den Botaniska trädgården. Härligt ställe, nära det lutande tornet.
Bra hotell med bra frukostbuffé.

Läs mer

Fint läge för att uppleva Pisa

Fint och enkelt hotell, men man ska ha en övernattning i Pisa. Det fanns möjlighet att bevara bagaget, vilket var riktigt bra. Det var dessvärre rätt lyhört och sängen var inte bra, så det blev inte den avslappnande hotellövernattningen vi hade sett fram emot.

Läs mer

Bedömning av Hotel Bologna

Läs mer

Gunilla och man från Skövde i Sverige bodde på Hotel Bologna i Pisa från den 23. till den 27. september 2008. Innan dess hade de bott på Hotel Europa & Concordia i Alassio amt Hotel Grande Albergo i Sestri Levante.

Pisa var ganska tråkigt jämfört med de andra orterna. Hotellet var fyrstjärnigt men lite mörkt och kyligt på rummet. Vi var ju där i slutet på säsongen så det hade börjat bli kyligt.
Vi tog tåget till Lucca som var sevärt, men mycket restaureringsarbeten pågick i kyrkorna och flera var stängda trots att vi betalat biljetter till dem. Vet ej om det var tillfälligt under siestan eller om det var för säsongen.
Nu är vi en massa minnen rikare och arbetar just nu på att planera för fler nästa år.

Läs mer

Bedömning av Hotel Bologna

Läs mer

Bedömning av Hotel Bologna

Läs mer
 
search map