Omdömen från Hotel Ariston

 
Hotel Ariston är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ariston är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pisa här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ariston

Läs personliga omdömen av Hotel Ariston som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ariston. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ariston

Hotel Ariston
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ariston
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Trevlig frukostutsikt på lutande torn

Javisst, det låg precis bredvid tornet vilket var praktiskt och trevligt. Så frukostutsikten var bra, men själva frukosten ynklig, med torrt bröd och lite marmelad + juice och kaffe. Inte prisvärt.

Första nattens rum var mindre bra, men sista natten bättre. Bra rekommendation från portiern sista kvällen till mycket prisvärd restaurang 10 min. från hotellet. "Mario" hette det stället. Mycket god mat och bra service etc.

Rekommendationer till andra gäster

Lätt att åka buss från detta hotel med förbindelse både till tågstationen och flygplatsen.

Hotel Ariston
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ariston
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gerd från Västervik i Sverige bodde på Hotel Ariston i Pisa från den 23. till den 24. april 2013.

, resan gick mycket bra. Vi hade en vecka full med strapatser för otränade ben i underbar terräng. Vandringsstigarna var kämpiga. Vi hade turen på vår sida att alla utom "kärleksstigen" var öppna. Lite dålig information...ang. stängning. Hotellet i Pisa var ok för en natt, låg strategisk bra till det lutande tornet. Boendet i Corniglia var enkelt men mycket trevligt och en hyresvärdinna som såg till att vi trivdes. Detta låg mitt på torget, nära till allt och med en härlig utsikt. Vi kunde också ta vårt första bad för säsongen. Vi är mycket nöjda med denna vistelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Ariston

Hotel Ariston
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ariston
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Annica med sällskap från Ronneby i Sverige bodde på Hotel Ariston i Pisa från den 23. till den 24. maj 2012. Innan dess hade de bott på Casa dei Limoni i Monterosso.

Sista natten i Italien tillbringade vi i Pisa och på hotell Ariston. Lugnt och bra hotell. Så nära lutande tornet man kan komma! Vi var förstås uppe i tornet vilket verkligen var hisnande högt och - snett! Otroligt vackra byggnader runt omkring med vackra skulpturer tinnar och torn.
Totalt sett är vi väldigt nöjda med vår resa och med den service vi fått genom er!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Staffan och resesällskap från Sverige bodde på Hotel Ariston i Pisa från den 21. till den 22. maj 2012.

Hotel Ariston i Pisa låg perfekt med vy direkt mot det Lutande tornet och bara några få steg dit. Snyggt badrum, enkel inredning f ö med gnisslande säng, men vi hann knappt vara på rummet.
Gick lätt att komma med taxi till flygplatsen.
Era vouchrar fungerade utan problem.
Jag/vi är benägna att åter kontakta er när vi tänker resa till Italien nästa gång!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Jimmy och Lotta från Dannike i Sverige bodde på Hotel Ariston i Pisa från den 16. till den 17. maj 2012.

Vår upplevelse av Italien, alla boenden och er har varit jättebra! Hotell Ariston i Pisa var ingen höjdare, men det var vad vi förväntade oss, billigt och nära tornet som det var!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Hans och Barbro från Eskilstuna i Sverige bodde på Hotel Ariston i Pisa från den 26. april till den 1. maj 2012.

Här kommer en förklaring till mina bilder. Tog ca 200 bilder men här är några. Hotellvyerna 1 o. 2 tycker jag visar hur nära det berömda tornet som hotell Astoria ligger. Det är ett ganska litet hotell men med en trevligt inglasad frukost veranda. Vårat rum var ett ganska enkelt dubbelrum med ett väl tilltaget badrum med dusch. Rent och fräscht. Tyvärr fanns det inget duschdraperi så det blev ganska blött på golvet. Vi var i Pisa hela 4,5 dagar vilket gjorde att vi tillbringade ganska många timmar i området runt tornet. När man såg på besökarna så kunde man få uppfattningen att det var något religöst möte (bilderna väckelsmöte 1-2). Vi gick på de flesta gatorna mellan tornet och centralstationen och det fanns väldigt mycke att se, bl.a. bilden "gardiner". Där hade de gardiner på utsidan av fönstren i stället för fönsterluckor! Ett bra och prisvärt lunchställe hittade vi på Via Rigattieri 23. Denna gata når man bäst från nordöstra delen av Piazza Garibaldi. Om jag nu minns rätt så heter stället PIADINERIA. De hade "pannkaks liknande smörgåsar" med en otrolig variation på pålägg, mycket gott och mättande. Se bild Piadinera.
2 dagar är en bra tid ett spendera i Pisa då hinner man se det mesta. Eftersom vi var där 4,5 dagar så tog vi bussen till Lucca en dag och det var värt besöket.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel La Pace

Pisa, Toscana

Ambrosiano

Montecatini Terme, Toscana

Albergo Firenze

Florens, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map